Artikelen 541 - 550 in de rubriek ReceptenRecepten (Eten en Drinken)
Bonensalade, witlofsalade en doperwtensalade zijn gezond, lekker, eenvoudig te maken en snel klaar. Ze vullen de maag goed. De bonensalade is vrij neutraal van smaak. De frisse, zoete witlofsalade wor…
Bubo, 23-02-2012
Een quesadilla is een van oorsprong Mexicaans gerecht dat erg gemakkelijk te maken is. Het is erg veelzijdig en kan als lunch worden geserveerd of als hapje bij de borrel. Een quesadilla maak je met v…
Shirleyp, 23-02-2012
Appelkruimel, gebakken appel met ijs en appelbollen zijn eenvoudig te maken recepten doen niet onder voor een heerlijke appeltaart. Ze zijn echter een stuk sneller klaar! U kunt het gebruiken als dess…
Bubo, 23-02-2012
Een variatie op het vogelnestje, een gehaktbal gevuld met een hardgekookt eitje, is de Franse klassieker Paté des oeufs, of in het Nederlands: gehaktbrood met eieren. Lekker, origineel en een smaakbom…
Siegfried, 22-02-2012
Wie wel eens in Peru geweest is, weet dat de peruaanse gerechten divers zijn en ook de grote trots zijn van het land. Op de wereldlijst van beste gerechten staan ze in de top 5. De recepten hieronder…
Esthercita79, 21-02-2012
Ontdek de lekkerste kipvariaties die eenvoudig te bereiden zijn, maar vooral erg smakelijk! Gebakken, gerookt, bij pasta of met kaas... ontdek het hier.
Cantheon, 21-02-2012
We kunnen geen restaurant of lunchroom meer binnenlopen zonder bijzondere koffiesmaken op de kaart te zien staan. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het bestellen. Ondanks dat het erg leuk is…
Mariska25, 20-02-2012
Onterecht wordt vaak gezegd dat de smoothie bij uitstek een zomerdrankje is. Maar de smoothie wordt ook steeds vaker ingezet als dessert of zomaar als lekker en gezond tussendoortje. Als je het fruit…
Annastaal, 19-02-2012
Het Normandische flensje is een wereldwijd gekend en vermaard klassiek Frans dessert. Gewonnen uit de rijke bodem van Normandië, in het noordwesten van Frankrijk, vervullen appels hier een belangrijke…
Siegfried, 17-02-2012
Een feestelijk gerecht voor een feestelijk diner. De Franse klassieker "Filet de Boeuf en Croûte"is een wereldwijd gekend gerecht dat tal van variaties heeft in andere landen, zoals in Engeland, waar…
Siegfried, 15-02-2012