Artikelen 151 - 160 in de rubriek BereidingBereiding (Eten en Drinken)
Philips heeft in samenwerking met Jamie Oliver, de bekende en populaire Engelse kok, de Philips HomeCooker HR1050/90 ontwikkeld. Dit om de drukke thuiskok een helpende hand te bieden. Indien u een dru…
Blackbeauty, 30-08-2012
Rumpot is eigenlijk van oorsprong een Duits dessert (Rumtopf) dat al meer dan 100 jaar bestaat. Het recept is gebaseerd op allerlei soorten fruit, suiker en rum. De bereiding is een kwestie van een be…
Rickandie, 29-08-2012
Veel mensen braden vlees gewoon in een pan met wat boter. Vaak strooit men er wat kruiden op en blust men het vlees af met wat water om wat jus te maken. Toch kunt u meer met vlees doen dan u denkt. I…
Dobel, 26-08-2012
Barbecueën is niet alleen fascinerend omdat het buiten gebeurt, het bewijst ook hoe u de heerlijkste smaken tot hun recht kan laten komen met behulp van slechts enkele essentiële aroma's, zoals extra…
Vakantieganger, 20-08-2012
Een pastagerecht met gekookte droge pasta kennen we nu allemaal wel, echt leuk is het om zelf pasta te maken. De smaak van verse pasta zal altijd die van de gedroogde variant blijven overtreffen.
Decibel, 11-08-2012
Iedereen kent de zoete pannenkoek met stroop of met poedersuiker. Maar wat dacht je van iets heel anders, zoals een pannenkoek met groentevulling? Of een pannenkoek met pittig gekruid gehakt? Of een f…
Vakantieganger, 05-08-2012
Koken in de magnetron betekent koken zonder water. Hierdoor blijven de vitamines in het voedsel en gooi je ze niet weg met kookvocht. Koken in de magnetron is hierdoor dus gezonder dan koken op de gan…
Katinka900, 24-06-2012
Satehsaus maken met pindakaas? In Indonesië wordt hard gelachen of meewarig met het hoofd geschud als je vertelt dat men in Nederland pindasaus maakt met pindakaas of saus uit een potje danwel zakje.…
Tom008, 14-06-2012
Een tomaat is makkelijk te schillen. Als je de truc weet gaat het sneller dan een appeltje schillen. Geschilde tomaat is veel lekkerder dan een ongeschilde. Veel van de zurige stoffen zitten in de sch…
Tom008, 10-06-2012
Mayonaise is een heerlijke toevoeging aan het eten. Je kunt het eenvoudig zelf maken. Voordeel als je het zelf maakt is dat je er geen suiker in doet en een olie zelf kunt kiezen. In supermarktmayonai…
Tom008, 02-06-2012