Artikelen 161 - 170 in de rubriek BereidingBereiding (Eten en Drinken)
Biscuitbeslag bestaat uit een mengsel van eieren, suiker en bloem. Het beslag is op verscheidene manieren te maken. Uit het beslag komt een lekkere biscuitdeeg, wat zijn naam eer aan doet. Het zoete d…
W-mdr90, 25-05-2012
Sushi is een heerlijk gerecht dat je volledig naar eigen smaak aan kunt passen. Er zijn zoveel combinaties mogelijk dat er voor iedereen wel iets lekkers bijzit. Sushi kennen de meeste mensen alleen v…
M_ichje, 14-05-2012
Gourmetten; aan tafel vlees en groente bakken in kleine pannetjes is een geliefde bezigheid tijdens speciale gelegenheden. Iedereen zit geanimeerd met elkaar te praten terwijl er de heerlijkste gerech…
Noerg, 03-05-2012
Tonijn recepten en tips om dit goedkope maar oh zo lekkere visje op tafel te presenteren. Met een simpel blik tonijn kan je mooie gerechten bereiden, veel meer dan een simpele tonijnsandwich.
Slurfke, 18-04-2012
Zelf brood bakken, denk alleen al aan de heerlijke lucht die in de keuken zou hangen. Zelf brood maken is heerlijk om te doen, dus lees het artikel grondig door om je heerlijke eigengebakken brood op…
Rhblubben, 04-04-2012
Een lekker toetje maken kan een tijdrovende klus zijn. Bij bepaalde desserts zijn er allerlei ingewikkelde handelingen nodig om tot een goed resultaat te komen. Soms is het handig om iets snels én iet…
Jolene1984, 21-02-2012
Barbecue! Een ware zomerklassieker. Waarom zou je nog staan te emmeren bij zo'n ouderwets bakbeest van een barbecue? Kijk eens bij de specialist in gemakkelijke, trendy en nieuwe barbecuespulletjes, B…
Mariawrites, 01-02-2012
De meeste mensen leren om te koken als ze voor het eerst op zichzelf gaan wonen. Bij goed en lekker koken draait het vooral om de basis. Als je eenmaal weet hoe je bepaalde producten en gerechten moet…
Marensa, 12-01-2012
Onder inmaken verstaat men het geschikt maken van levensmiddelen om ze lange tijd te kunnen bewaren. Levensmiddelen bederven door de inwerking van bacteriën, die in de lucht voorkomen. Als we onze pot…
Wilvdvleuten, 07-01-2012
Het inmaken van levensmiddelen doet men om ze lange tijd te kunnen bewaren. Vroeger, toen in ons land niet het hele jaar door alles te krijgen was, waren alle huisvrouwen elke herfst bezig om groenten…
Wilvdvleuten, 06-01-2012