Artikelen 121 - 130 in de rubriek BereidingBereiding (Eten en Drinken)
Pasen staat synoniem voor lente, voor eitjes, voor paashazen, voor lammetjes en voor gezellig samenzijn. En bij dat gezellig samenzijn hoort traditioneel een heel paasmenu of toch op zijn minst een pa…
Mapa, 06-03-2013
Eieren bestaan in verschillende soorten en maten. Ze bevatten allerlei belangrijke voedingsstoffen. Als u eieren gaat koken, is het belangrijk te weten hoe vers de eieren zijn. Daarnaast is het van be…
Writerandus, 25-02-2013
Gekleurde suiker en gekleurd glazuur kan je in de winkel kopen, maar het is veel leuker en goedkoper om dit zelf te maken. Verder is het ook mogelijk om glazuur en fondant te maken van marshmallows. E…
Katinka900, 15-02-2013
Zuurkool is een typische wintergroente. De groente die is ingelegd, komt overigens uit China. Dat en meer weetjes over zuurkool en de waarde van zuurkool voor je gezondheid.
Singalees, 05-02-2013
Macarons zijn Franse fel gekleurde koekjes bestaande uit twee helften met hiertussen een botercrème. De koekjes zijn ook zelf te maken, al is dit wel een recept wat kan mislukken. Er bestaan ook een a…
Katinka900, 08-01-2013
De braadzak is niet alleen te gebruiken voor vlees, je kan er ook vis, groente en aardappelen in garen. De braadzak kan gebruikt worden tot een oventemperatuur van 220-230 graden. Wanneer je een braad…
Katinka900, 06-01-2013
Pesto is een heerlijke smaakmaker uit de Italiaanse keuken. Het kan in tal van gerechten gebruikt worden. Tegenwoordig verkopen niet alleen delicatessenwinkels maar ook bijna alle supermarkten pesto.…
Schoontje, 01-01-2013
Brood is een van de populairste voedselproducten, en is ook een van de meest gegeten producten. Veel mensen ontbijten met brood, of eten anders wel een broodmaaltijd bij de lunch. Broden en boterhamme…
Moneyq89, 26-12-2012
De naam tapa komt uit Spanje en betekent "dekseltje". Het is een klein Spaans gerechtje, dat oorspronkelijk werd gebruikt om het wijn- of sherryglas af te dekken. Voor tapas bestaan vele uiteenlopende…
Caressa, 23-12-2012
Iedereen kan pasta koken, maar niet iedereen kan pasta maken. Verse pasta is vele malen lekkerder dan gedroogde pasta. Het is voller van smaak en laat de bijpassende saus en/of groente beter tot zijn…
Spiegelschrift, 29-11-2012