Artikelen 91 - 100 in de rubriek ReceptenRecepten (Eten en Drinken)
Tijdens een verjaardag kan taart vaak niet ontbreken. Daarbij wordt er ook nog taart getrakteerd op het werk, op school of op de sportclub. Zo kan er bij een verjaardag behoorlijk wat taart gegeten wo…
Mrst, 18-04-2015
Ben jij ook dol op Surinaams eten, maar heb je geen zin om lang in de keuken te staan? Dan is de bakabana het perfecte tussendoortje of nagerecht. Bakabana wordt niet gemaakt met de 'Nederlandse' bana…
Rachell, 16-04-2015
Een hele werkweek eten voor minder dan één euro per persoon per dag is goed mogelijk als je de juiste gerechten bereidt en goedkoop boodschappen doet. Je hoeft zeker geen saaie eenzijdige gerechten al…
Mrst, 14-04-2015
Limoncello is zoet en verfrissend. Een heerlijk drankje om ’s zomers in de tuin van te genieten. Niet alleen is het lekker, het is ook gemakkelijk zelf te maken. Een leuk en creatief project voor jeze…
Neoma, 03-04-2015
Kokosolie is een prima vet om mee te bakken. Koekjes, taarten en cakes krijgen een volle en typische kokossmaak en het is gezonder dan bakken met roomboter. Daarbij heeft kokosolie de eigenschap dat h…
Mrst, 02-04-2015
Wanneer men zegt hartige taart, denken de meeste mensen aan quiche. Hierbij komen echter vaak ingewikkelde recepten en lange bereidingstijden kijken. Een makkelijkere en misschien zelfs wel lekkere va…
Daninu, 31-03-2015
Deze chocoladechiffontaart is in tegenstelling tot veel andere chocoladetaarten die vaak een meer compacte samenstelling hebben juist veel lichter met een opvallend zachte textuur van de vulling. De c…
Fijnesteyn, 30-03-2015
Er zijn veel mensen die witlof niet een lekkere groente vinden. Dit komt vooral door de bittere smaak van witlof. Maar wanneer witlof goed bereid wordt, heb je helemaal niet meer last van de bittere s…
Riannevdmeer, 27-03-2015
Er zijn schattingen dat rijst het dagelijks hoofdvoedsel is voor meer dan de helft van de wereldbevolking. In India, waar de meeste inwoners minstens één keer per dag chaval eten, zijn er zoveel regio…
Pops, 23-03-2015
Indiërs eten net als wij elke dag brood maar gaan nooit naar de bakker. Ze bakken namelijk elke dag zelf hun brood. Wat ze echter op tafels zetten, lijkt in geen enkel opzicht op het brood dat wij in…
Pops, 23-03-2015