InfoNu.nl > Eten en Drinken > Diversen > Diversen: Pagina 69
Artikelen 681 - 690 in de rubriek Diversen

Diversen (Eten en Drinken)

Het bewaren van eetbare bloemen

Het is mogelijk eetbare bloemen te bewaren, door middel van invriezen en dorgen. Bij het drogen van eetbare bloemen gaat veel aroma verloren. Sommige sterk geurende bloemsoorten behouden hun aroma, zo… Jootje, 27-08-2007

Eetbare bloemen in de zomer

Eetbare bloemen geven een extra smaak en geur aan gerechten en dranken. Soms zelfs nog beter als kruiden. De bloemen hebben een sterke aroma en kunnen uitstekend gecombineerd worden met voedingsmiddel… Jootje, Eetbare bloemen, 27-08-2007

Eetbare bloemen in de nazomer en de herfst

In de nazomer en herfst zijn er diverse eetbare bloemen aanwezig. Culinair gezien geven zij een extra smaak en geur aan gerechten en dranken. U vindt hier een aantal van deze eetbare bloemen met de La… Jootje, Eetbare bloemen, 27-08-2007

Eetbare bloemen in de lente

Eetbare bloemen vindt u ook in de lente. Zij geven een extra smaak en geur aan gerechten en dranken. In dit artikel staan een aantal eetbare bloemen met Latijnse naam en de beschrijvng hoe u de bloeme… Jootje, Eetbare bloemen, 27-08-2007

Mars, chocoladerepen

Wat in 1911 begon als een heerlijke lekkernij, gemaakt gewoon in de keuken van Frans en Ethel Mars, is heden ten dage uitgegroeid tot een miljardenconcern met meer dan 40.000 werknemers in ongeveer 10… Storm, 02-08-2007
Soul food, groente en fruit

Soul food, groente en fruit

Het komt door de Griekse godin Aphrodite dat we voeding associëren met kracht, gezondheid en een optimaal welzijn. Ooit kwam ze uit de zee tevoorschijn met kruiden die stimulerend werkten voor liefde,… Jootje, 31-07-2007
De mosselen: de grote dame in het zwart

De mosselen: de grote dame in het zwart

Zeeland herbergt een bron van lekkernijen, zoals de Mossel: de grote dame in het zwart. Tijdens het seizoen van half juni tot begin april woreden dagelijks scheepsladingen mosselen aangevoerd in de ha… Jootje, 23-07-2007
Barbecueën: Soorten barbecues en barbecuetips

Barbecueën: Soorten barbecues en barbecuetips

Mede door de prachtige zomers van de afgelopen jaren is buiten koken en barbecueën helemaal "in". Het is toch veel sfeervoller om de maaltijd lekker buiten te bereiden dan onder de afzuigkap van keuke… Millica, 01-07-2007

Richtlijnen voor het opdienen en het eten

Een goede keuken alleen volstaat niet meer voor de fijnproever. Van belang zijn een verzorgd kader, een hartelijke sfeer en een smaakvol gedekte tafel. Jootje, 26-06-2007

Richtlijnen voor de tafel en voor aan tafel

Een goede keuken alleen volstaat niet meer voor de fijnproever. Van belang zijn een verzorgd kader, een hartelijke sfeer en een smaakvol gedekte tafel. Jootje, 26-06-2007