InfoNu.nl > Eten en Drinken > Diversen > Diversen: Pagina 67
Artikelen 661 - 670 in de rubriek Diversen

Diversen (Eten en Drinken)

Brunchen, wat houdt dat in?

Brunchen, wat houdt dat in?

Brunchen, een maaltijd die door de Amerikanen is bedacht. Wilt u niet uw ontbijt én niet uw lunch missen, ga dan lekker brunchen. Een brunch is eigenlijk een laat ontbijt wat tussen 11 en 14 uur genom… Jootje, 09-11-2007
De zoete verleiding van toetjes

De zoete verleiding van toetjes

Weinig mensen kunnen de verleiding weerstaan van een toetje. Er zijn duizenden nagerechten. Iedere cultuur kent zijn eigen recepten, van een bakje vla tot baklava. Toch hebben alle toetjes iets gemeen… Kooitje, 19-10-2007
Stomen van voedsel

Stomen van voedsel

Stomen is een gezonde bereidingswijze van voedsel dat wordt gaar gemaakt in de damp van een kokende vloeistof. Het is mogelijk het voedsel nat te stomen en droog te stomen. Hoe werkt dit, wat zijn de… Jootje, 17-09-2007

Het roken van voedingsmiddelen

Het doel van roken van voedingsmiddelen is, de ingrediënten een fijne en aromatische rooksmaak mee te geven. Ze kunnen op deze wijze ook gaar gemaakt worden. Jootje, 13-09-2007

Welke ingrediënten kan ik roken en hoe gaat dat?

Het roken van ingrediënten geeft een heerlijke en aromatische rooksmaak mee. Het is een andere manier van voedsel bereiden. Welke ingrediënten kunnen gerookt worden en hoe doe ik dit? Jootje, 13-09-2007

Levensmiddelen bewaren: in of buiten de koelkast

Koekjes in de koelkast gaat goed en bessen verdragen zelfs ijskoude temperaturen. Wie levensmiddelen goed bewaart, hoeft minder weg te gooien. En met deze tips hebben kiemen geen kans. Jootje, 13-09-2007

Groenten steriliseren, de bereidingswijze

Steriliseren van groenten, belangrijk dat dit in een bepaalde volgorde gebeurd. Tevens moeten de groenten vers zijn als zij gesteriliseerd worden. U leest hier de bereidingswijze van het steriliseren… Jootje, 12-09-2007

Wat is steriliseren van voeding?

Steriliseren is een methode om voedsel te verduurzamen zodat het enige tijd kan bewaard worden. Het basisprincipe berust erop, dat door het verhitten van het voedsel gedurende een bepaalde tijd de mic… Jootje, 12-09-2007
Etiquette aan tafel

Etiquette aan tafel

Stel je een gedekte tafel voor in een chique restaurant. Het gerecht kan elk moment worden geserveerd. Je kijkt naar het bestek naast je bord. Er liggen meerdere vorken, messen en lepels. Soms is het… Astrid-d-g, 12-09-2007

Het samenstellen van een goed lunchpakket

Het is belangrijk om ook tijdens de lunch op het werk of school te denken aan de voedingswaarde van de inhoud. U leest hoe u het beste het lunchpakket kunt samenstellen, waar de verpakking uit moet be… Jootje, 09-09-2007