Artikelen 291 - 300 in de rubriek DiversenDiversen (Eten en Drinken)
We eten veel en vaak vlees, maar we willen wel weten wat voor vlees we in de kuip hebben. Begin 2013 staat paardenvlees volop in de belangstelling. Zonder dat we het wisten aten we paardenvlees, loute…
Piejet, 28-02-2013
Veel sporters gebruik eiwitshakes om hun spieren te ontwikkelen, af te vallen, beter te kunnen presteren of juist te herstellen. Eiwitshakes kunnen onder andere bestaan uit whey-proteïnen en whey word…
B-bbergkamp, 28-02-2013
In veel landen kijken mensen verbaasd naar de Nederlandse gewoonte om chocola op brood te strooien. Daar kennen ze chocolade strooisel vooral als onderdeel van een toetje. Chocolade korreltjes op broo…
Hansvg, 26-01-2013
Brood maakt een belangrijk deel uit van onze dagelijkse voeding en staat in veel huishoudens meestal meer dan één keer per dag op ons menu. Brood is in allerlei variëteiten te koop bij de bakker of su…
Hansvg, 25-01-2013
De meeste mensen hebben wel eens gehoord van Stevia, maar ze zijn niet echt bekend met de effecten van Stevia. Dat Stevia geen calorieën bevat en niet schadelijk voor de gezondheid is, is meestal wel…
Writingsuus, 12-01-2013
Stevia is steeds bekender aan het worden, maar veel mensen weten niet waarom ze moeten kiezen voor de zoetstof. Is het werkelijk zo veel beter dan bijvoorbeeld suiker? Waarom kiezen voor Stevia? Wat z…
Writingsuus, 07-01-2013
Fan Fryske Grûn is een boekwerk over streekproducten uit de provincie Friesland. In het boek staan Friese streekproducten en streekgerechten, naast uitgebreide historische informatie en weetjes. Topko…
Piejet, 07-01-2013
Je vrienden en jij zijn in het weekend graag samen, maar hebben geen van allen veel geld. Het is leuk en praktisch om van samen koken een sociale bezigheid te maken. Met een klein budget tover je toch…
Liseverhulst, 21-12-2012
Iedereen kent het wel, gourmetten! Inmiddels komt het gourmetstel niet alleen met kerst uit de kast, maar wordt deze met alle feestdagen wel tevoorschijn gehaald. Een echte luxe is het dus niet meer.…
Avdoren, 10-12-2012
Uit verschillende enquêtes is gebleken dat ongeveer 30% van de mensen bijna elke dag vlees of vis eet. Minder dan 10% van de mensen eet uitsluitend plantaardig ‘vlees’ en is dus vegetarisch. Er zijn w…
Ripri, 26-11-2012