Artikelen 671 - 680 in de rubriek ReceptenRecepten (Eten en Drinken)
De ananas is een vrucht die goed past in zowel warme als koude gerechten en deze een frisse en zoete smaak meegeeft. Veel mensen, waaronder veel kinderen, eten graag ananas. Alle reden dus om het te v…
Varenna, 28-07-2011
Veel mensen eten graag een gehaktbal in een snackbar, patatzaak, eetcafe of thuis bij het avondeten met groente en en gekookte aardappelen met jus. Het is makkelijk om een gehaktbal die al gebraden is…
Ckonemann, 27-07-2011
Soep is zeer eenvoudig zelf te maken. Eigenlijk hoeft men enkel de groenten te snijden en een pan water op te zetten! Bovendien kan men eenvoudig variëren waardoor er elke dag een andere maaltijd op t…
M_ichje, 27-07-2011
We worden ons steeds beter bewust van wat we eten. Die sauzen uit pakjes blijken toch meer geur-, kleur- en smaakstoffen te bevatten dan we aanvankelijk dachten. Gelukkig weten onze grootouders nog ho…
M_ichje, 27-07-2011
Het Baskenland kent een lekkere, zuiders getinte keuken, waarin de nationale trots, de piment d'Espelette, veelvuldig gebruikt wordt. Zo is er de piperade, een eiergerecht met tomaat, pepers en natuur…
Mapa, 26-07-2011
Bent u of is uw kind bijna jarig? En wilt u een lekkere maar ook een unieke traktatie maken om uit te delen? Dan zit u bij deze recepten helemaal goed!
979798jap, 24-07-2011
Een lekkere en leuke manier om je vrije dag door te komen? Geen probleem, hier is de oplossing. Het maken van een chocolade recepten. Altijd lekker en ook nog makkelijk/snel te bereiden.
Leannemunnik, 21-07-2011
Een verjaardag houden is een hoop geregel. Echter vindt u het vaak ook gezellig om bij een ander op de verjaardag te komen, en voelt u zich dus verplicht om zelf ook uw verjaardag te houden. Natuurlij…
Dobel, 20-07-2011
De geur van versgebakken brood is iets waar je s'morgens je bed wel voor wilt uitkomen. Vooral als het brood nog warm is. En als je dan wat speciaals wil bakken kun je inspiratie opdoen met wat variat…
Esthercita79, 19-07-2011
Elke soep heeft een basis van bouillon. Die kan men trekken van rundvlees, van beentjes, van wild of gevogelte, van vis of van groente. Soep kan helder of gebonden zijn, stevig of licht. Heel gezond e…
Wilvdvleuten, 18-07-2011