Artikelen 1.351 - 1.360 in de rubriek Recepten

Recepten (Eten en Drinken)

Kerstrecepten – Nagerechten

Kerstrecepten – Nagerechten

Wilt u tijdens uw feestmaal een heerlijk nagerecht op tafel toveren? U vindt hier diverse recepten voor nagerechten tijdens de kerst. Uw familie of vrienden zullen versteld staan wat u in de keuken he… Jootje, 09-12-2007

Kouseband met kerrie en aardappel

Kouseband is in Suriname een veelgebruikte groente. In stukjes gesneden heeft het veel weg van sperciebonen, alleen is het wat dunner en steviger. Je kunt kouseband op verschillende manieren bereiden.… J1enter, 08-12-2007

Zwitserland; Rösti

Een typisch, maar wel erg lekker nationaal recept uit de Zwitserse keuken is de rösti. Om dit gerecht uitgebreid klaar te maken, dan heb je gekookte aardappelen nodig. Rösti van rauwe aardappelen is i… Storm, 06-12-2007
Kerstrecept - kerststronk met chocoladeroom

Kerstrecept - kerststronk met chocoladeroom

Het is een oude heidense gewoonte om tijdens de Winterzonnewende een boomstam in de open haard te branden om geluk te brengen in het nieuwe jaar. Deze traditie werd ondertussen vervangen door het eten… Avalon, 04-12-2007

Pastarecepten: Ravioli

Ravioli, de deegkussentjes. Een deegwaar waar je heerlijke recepten van kan maken. U leest hier de recepten van ravioli met champignons, ravioli met boter en salie, ravioli met geitenkaas, ravioli met… Jootje, 03-12-2007

Australische recepten, gebak

Gebak is eigenlijk heel internationaal, alleen met dat verschil dat ieder land zijn eigen specialiteit heeft. Zo heeft Duitsland natuurlijk zijn Schwartwalderkirchtorte, Nederland zijn appeltaart. Aus… Storm, 01-12-2007

Australische recepten, kangoeroe

Weer eens iets anders klaarmaken en in voor iets aparts? Maak dan eens een keer kangoeroevlees klaar volgens een Australisch recept. Het klinkt voor ons misschien erg zielig om dit vlees te eten, maar… Storm, 01-12-2007

Mexicaanse keuken – Vleessnacks

Sommige mensen staan versteld van de enorme hoeveelheid vlees die in de Mexicaanse gerechten wordt verwerkt. Echte carnivoren kunnen hun hart dan ook ophalen aan deze gerechten, waar u hier de recepte… Jootje, 29-11-2007

Mexicaanse keuken – Droge soepen

De ‘droge’ soepen uit Mexico zijn natuurlijk niet echt droog, een droog ingrediënt absorbeert een gedeelte van de bouillon. Soms wordt het bereid met een paar ‘droge’ ingrediënten, soms met zo veel mo… Jootje, 25-11-2007

Mexicaanse keuken – Soepen

Mexicanen onderscheiden twee verschillende soorten soep: de ‘gewone’ soep, zoals wij die kennen en de sopas secas, de ‘droge’ soep. Deze soep wordt zo genoemd, omdat er een droog ingrediënt in zit dat… Jootje, 25-11-2007