Artikelen 1.321 - 1.330 in de rubriek ReceptenRecepten (Eten en Drinken)
Wilt eens lekker eten? Tagliatelle is een pastasoort uit Italië. Tagliatelle komt voor in verse en gedroogde versie, met kruiden en zonder kruiden en verschillende kleuren. Wat voor recepten zijn er m…
Melod, 10-03-2008
Een vlechtbrood ziet er feestelijk, luxe en decoratief uit. Vlechtbrood met maanzaad krijgt nog een extra feestelijk sfeertje en is nog gezond ook! Leuk voor feestdagen, speciale dagen, maar ook bijvo…
Jvd, 10-03-2008
Met Pasen wordt traditioneel veelal een vlechtbrood gegeten. De luxe broodjes en vlechtbrood horen bij het paasontbijt, maar zijn ook bij de brunch of een paasdiner erg lekker en decoratief op tafel.…
Jvd, 10-03-2008
Als je denkt aan Surinaams/ Hindoestaans eten, dan denk je aan roti. Een roti (uit te spreken alsof het met dubbel- t is geschreven) ziet er uit als een pannenkoek en dient als basis voor het populair…
J1enter, 08-03-2008
Zowat de eerste boze plant die je als kind in tranen leert kennen, is de brandnetel. Het is een lenteplant die gezondheid en kracht schenkt. In de zomer en de herfst kom je het eekhoorntjesbrood vaak…
Kona81, 28-02-2008
Bosbessen zijn heerlijke versnaperingen voor wandelaars in heide- en veengebieden. In europa groeit er geen straffer smakende, eetbare wortel dan de mierik. De egyptenaren en Romeinen kruidden er pika…
Kona81, 27-02-2008
Tapas zijn snel en eenvoudig te maken en kunnen warm en koud gegeten worden. Tapas komen uit Spanje en zijn kleine voorgerechtjes. Vaak worden ze geserveerd met wijn of bier. Tapas worden meestal voor…
Dee12, 26-02-2008
De bloemkool is een hoogstandje van kwekerskunst. Een versgesneden bloemkooltje uit de tuin is een ware delicatesse. Ten tijde van Plinius de Oudere teelden de boeren in de streek van Ravenna reeds mo…
Kona81, 26-02-2008
Twee heerlijke tapas voor vier personen. Een met cherrytomaatjes en olijven, en de andere met paprika en chorizo! Genieten op z'n Spaans dus! Met de gazpacho granita met gerimpelde zwarte olijven of d…
Dessal, 20-02-2008
Twee heerlijke tapas voor 4 personen met zeevruchten. Een met mosselen, pímenton (zoet paprikapoeder) en knoflook. De ander met Dus voor smullen op z'n Spaans het volgende recept:
Dessal, 20-02-2008