Artikelen 1.381 - 1.390 in de rubriek ReceptenRecepten (Eten en Drinken)
Diverse hoofdgerechten uit de Oostenrijkse keuken. Recepten voor diverse knödels, bloedworst, aardappelgoulash en meer leest u hier. De recepten zijn voor 4 personen.
Jootje, 30-09-2007
Zoete gerechten uit Oostenrijk. Heerlijke Kaiserschmarrren, kaneelkoek uit Karinthië, of chocoladecake met slagroom, gebakken eiwitschuim, gemarmerde tulband en een noten ringcake. Deze recepten vindt…
Jootje, 30-09-2007
Heerlijk een kopje koffie. Maar wat is er lekkerder dan eens een ander kopje koffie? U vindt hier verschillende recepten voor smakelijke koffie. Deze recepten zijn per persoon.
Jootje, 11-09-2007
Een goede vinaigrette bestaat volgens de Franse traditie uit drie eenheden olie en een eenheid rode wijnazijn. Die azijn kan je vervangen door o.a. citroen, hier vind je een paar variaties met citroen…
Lilkim, 02-09-2007
Heerlijke recepten voor cocktails met Bacardi. Bacardi heeft verschillende producten op de markt gebracht, zoals Bacardi Carta Blanca, Bacardi 8 Años, Bacardi Reserva en Bacardi Black. Van deze soorte…
Jootje, 29-08-2007
De klassieke chocolademousse -of simpelweg “chocomousse”- wordt gemaakt met eigeel en soms ook boter, maar je kan ook voor een luchtigere variant kiezen met eiwit en room.
Evaluna, 25-08-2007
Tortilla’s, een geliefd gerecht. Ze kunnen gemaakt worden van maïsmeel en van bloem en dit is gemakkelijk zelf te maken. U vindt hier het recept om maïstortilla’s en bloemtortilla’s te maken.
Jootje, 20-08-2007
Lasagne, een pastagerecht waar vele recepten van bestaan. In dit artikel vindt u bijvoorbeeld het recept van lasagne met gehaktballetjes of groene lasagne van Ferrara. Alle recepten zijn voor vier per…
Jootje, 20-08-2007
Geniet van dit aparte recept uit vroeger tijden. Het is een goede variant op de echte salami. De hoofdingrediënten van de salade en de soep zijn sperziebonen en bleekselderij, groenten die inmiddels a…
Orion, 19-08-2007
Vis in de magnetron wordt niet alleen snel gaar maar behoudt zijn smaak en consistentie op onvergelijkbare wijze en verliest zijn natuurlijke uiterlijk niet.
Biancab, 13-08-2007