Artikelen 1.341 - 1.350 in de rubriek Recepten

Recepten (Eten en Drinken)

Pannenkoeken - Limburgse en Bretonse pannenkoeken

Iedereen kent de pannenkoek wel, veel kinderen zijn er dol op. Een pannenkoek is een gerecht dat wordt gemaakt van bloem, ei en melk en een klein beetje zout. Vroeger werd er in plaats van bloem vaak… Wvandemosselaar, 31-12-2007

Pannenkoeken - Lekkere pannenkoeken met fruit en ijs

Iedereen kent de pannenkoek wel, veel kinderen zijn er dol op. Een pannenkoek is een gerecht dat wordt gemaakt van bloem, ei en melk en een klein beetje zout. Vroeger werd er in plaats van bloem vaak… Wvandemosselaar, 31-12-2007

Heerlijke sauzen bij koude voorgerechten en salades

Elke kok probeert zijn eten zo lekker mogelijk te maken, maar om alles droog op te eten is natuurlijk niet lekker. Daarom serveren de beste koks een sausje bij het eten. Er zijn verschillende soorten… Wvandemosselaar, 29-12-2007

Oliebollen met room

Het is al weer bijna zover dat we het oude jaar gaan uitluiden. In Nederland wordt op deze avond traditioneel oliebollen gegeten. Tegenwoordig worden de oliebollen steeds vaker zelf gebakken. Een lekk… Storm, 29-12-2007
Stamppotten en Stoofpotten

Stamppotten en Stoofpotten

Voor de bereiding van het smakelijke, oudvaderlandse gerecht, dat we "stamppot" noemen, geldt dezelfde regel als voor de groenten: kook alle ingrediënten zo kort mogelijk en met zo weinig mogelijk wat… Kona81, 23-12-2007

Bavarois, een heerlijk nagerecht

Nu het kerstfeest nadert, is het een goed moment om na te denken hoe we het gezellig kunnen maken. Eten en drinken nemen als vanouds een prominente plaats in bij de feestelijkheden. Dit artikel gaat o… MayBWilder, 16-12-2007

Ossenhaas met de kerstdagen

Nu het kerstfeest nadert, is het een goed moment om na te denken op welke manieren we het gezellig kunnen maken. Eten en drinken nemen als vanouds een belangrijke plaats in bij de feestelijkheden. Dit… MayBWilder, 15-12-2007
Kerstrecepten – Nagerechten

Kerstrecepten – Nagerechten

Wilt u tijdens uw feestmaal een heerlijk nagerecht op tafel toveren? U vindt hier diverse recepten voor nagerechten tijdens de kerst. Uw familie of vrienden zullen versteld staan wat u in de keuken he… Jootje, 09-12-2007

Kouseband met kerrie en aardappel

Kouseband is in Suriname een veelgebruikte groente. In stukjes gesneden heeft het veel weg van sperciebonen, alleen is het wat dunner en steviger. Je kunt kouseband op verschillende manieren bereiden.… J1enter, 08-12-2007

Zwitserland; Rösti

Een typisch, maar wel erg lekker nationaal recept uit de Zwitserse keuken is de rösti. Om dit gerecht uitgebreid klaar te maken, dan heb je gekookte aardappelen nodig. Rösti van rauwe aardappelen is i… Storm, 06-12-2007