Artikelen 641 - 650 in de rubriek DiversenDiversen (Eten en Drinken)
Diepvriezen is een bewaarmethode welke al behoorlijk ingeburgerd is. Van alle bewaarmethodes is diepvriezen zeker de meest natuurlijke, alleen van het natuurelement ‘koude’ wordt gebruik gemaakt om le…
Jootje, 04-09-2007
Bijna iedere jongere is opgegroeid met de grote gele M, oftewel de lekkernijen van McDonald's. Het beroemde broodje, de Big Mac, is ouder dan menige fan van de fast-food keten. Al 40 jaar is het bijna…
Storm, 29-08-2007
Het is mogelijk eetbare bloemen te bewaren, door middel van invriezen en dorgen. Bij het drogen van eetbare bloemen gaat veel aroma verloren. Sommige sterk geurende bloemsoorten behouden hun aroma, zo…
Jootje, 27-08-2007
Eetbare bloemen geven een extra smaak en geur aan gerechten en dranken. Soms zelfs nog beter als kruiden. De bloemen hebben een sterke aroma en kunnen uitstekend gecombineerd worden met voedingsmiddel…
Jootje, 27-08-2007
In de nazomer en herfst zijn er diverse eetbare bloemen aanwezig. Culinair gezien geven zij een extra smaak en geur aan gerechten en dranken. U vindt hier een aantal van deze eetbare bloemen met de La…
Jootje, 27-08-2007
Eetbare bloemen vindt u ook in de lente. Zij geven een extra smaak en geur aan gerechten en dranken. In dit artikel staan een aantal eetbare bloemen met Latijnse naam en de beschrijvng hoe u de bloeme…
Jootje, 27-08-2007
Wat in 1911 begon als een heerlijke lekkernij, gemaakt gewoon in de keuken van Frans en Ethel Mars, is heden ten dage uitgegroeid tot een miljardenconcern met meer dan 40.000 werknemers in ongeveer 10…
Storm, 02-08-2007
Het komt door de Griekse godin Aphrodite dat we voeding associëren met kracht, gezondheid en een optimaal welzijn. Ooit kwam ze uit de zee tevoorschijn met kruiden die stimulerend werkten voor liefde,…
Jootje, 31-07-2007
Zeeland herbergt een bron van lekkernijen, zoals de Mossel: de grote dame in het zwart. Tijdens het seizoen van half juni tot begin april woreden dagelijks scheepsladingen mosselen aangevoerd in de ha…
Jootje, 23-07-2007
Mede door de prachtige zomers van de afgelopen jaren is buiten koken en barbecueën helemaal "in". Het is toch veel sfeervoller om de maaltijd lekker buiten te bereiden dan onder de afzuigkap van keuke…
Millica, 01-07-2007