Artikelen 571 - 580 in de rubriek DiversenDiversen (Eten en Drinken)
Er zijn voedingstoffen die ons gelukkig maken. We worden gelukkig van chocola doordat chocola endorfinen vrijmaakt. En van endorfinen worden we gelukkig. Niet alleen de smaak, geur en bepaalde voeding…
Ssandra3108, 18-02-2009
Koolhydraten verschaffen energie aan het lichaam en zijn dus belangrijk. Toch zie je steeds vaker dat koolhydraten de boosdoeners zijn bij overgewicht. Hoe zit dat nu?
Annastaal, 14-02-2009
Vaak hebben we geen tijd meer om uitgebreid te koken met ons drukke leven. Of soms hebben we gewoon geen zin. Op dat moment kan een snelle en makkelijke snack een oplossing bieden.
Larah, 11-02-2009
Fortune Cookies – oftewel Gelukskoekjes – wie kent ze niet. Al was het alleen maar uit de film. Het zijn kleine krokante koekjes met een boodschap binnenin. Fortune Cookies worden in Chinese restauran…
Drem, 09-02-2009
Word jij ook wel eens helemaal gek van die vieze, vette en ongezonde borrelhapjes? Wees eens origineel en maak eens borrelhapjes die een stuk gezonder zijn, maar wel net zo lekker. Hier kan je lezen h…
Lautof, 19-01-2009
Een dieet oppakken zo net in het nieuwe jaar gaat vaak gepaard met het crashen, maar dan van het lichaam. Van veel te veel voeding door het jaar heen en in de kerstperiode, maar veel te weinig. Daar k…
Annastaal, 02-01-2009
De kerst komt er weer aan, je ziet het aan alles. Overal weer mooie versieringen buiten en ook de huizen worden mooi versierd en verlicht. Iedereen komt in kerststemming. Alleen is er altijd 1 vraag d…
Vodiservice, 11-12-2008
Wilt u op een zondagmiddag eens iets bijzonders serveren bij de thee, een bijzondere traktatie op kinderfeestje serveren of een apart nagerecht, dan kunt u denken aan een chocolade fondue of fontein.…
Dsvh13, 26-11-2008
Peperkoekhuisje, -geveltje of andere feestfiguren voor een feestelijk gelegenheid bakken. Het recept en voorbeeld om deze lekkernijen te maken. Een peperkoekhuisje, kerstman, engel of sneeuwpop als ee…
Jvd, 21-11-2008
Er zijn vele manieren om uw soep of bouillon te garneren, om een extraatje toe te voegen aan uw zelfgemaakte soep. Denk aan kruiden, groenten, maar ook pasta’s, brood of flensjes. En de welbekende soe…
Jootje, 21-11-2008