Artikelen 101 - 110 in de rubriek BuitenlandsBuitenlands (Eten en Drinken)
Spanjaarden houden van zoet, allelei lekkernijen worden er gemaakt en vooral gegeten. Jijona is de stad met de fabrieken waar de meeste van deze zoetigheden gemaakt worden.
Anhi, 27-12-2009
Als men naar de Verenigde Staten gaat, wil men toch wel graag weten wat de Amerikanen eten. Wat we weten, is, dat veel Amerikanen te dik zijn. Op elke hoek van elke straat staat wel een fastfood resta…
Wilvdvleuten, 25-12-2009
De keuken van Maleisië wordt gekarakteriseerd door de verschillende invloeden van alle mensen die er wonen. Chinees, Indonesisch, de Tamil keuken en de keuken van de Noord-Indiers komt er ruimschoots…
Singalees, 28-11-2009
In dit artikel vind je de authentieke soep recepten van de grootmoeders uit Ronda. Deze gerechten worden tot op de dag van vandaag nog in vele Rondeense gezinnen geserveerd. Vele soepen kunnen gegeten…
Gertrudis, 27-11-2009
"Cerdo Ibérico" of "Iberisch varken", is een half wild varken dat zich uitstekend heeft aangespast aan de extreme temperaturen in het zuiden en het zuidwesten van Spanje. Deze zwarte varkens, leven in…
Gertrudis, 19-11-2009
De "Aceitunas Prietas" zijn een vorm van zwarte olijven die men in droog zout legt om een gerimpelde huid te verkrijgen en zo voor een groot gedeelte hydrateren. De olijven die men hiervoor gebruikt z…
Gertrudis, 19-11-2009
Voor het kerstfeest in Spanje worden de stembanden gesmeerd en gaat men in de strijd voor de mooiste kerststal. Overal in dorp of stad vinden er speciale evenementen plaats en de verkoop van zoetighei…
Gertrudis, 13-11-2009
Elk jaar worden er in Catalonië massale ui-barbecues gehouden. Deze vinden alleen tijdens de wintermaanden plaats, omdat de stengelui of calçot dan pas uit de grond wordt gehaald. Zo'n ui-barbecue noe…
Gertrudis, 13-11-2009
De italiaanse keuken is niet meer weg te denken uit onze keuken. Iedereen eet wel eens pasta. Je kan pasta heel goed als voorgerecht eten. Pasta gerechten zijn dikwijls makkelijk te maken en zeer voed…
Angie73, 11-11-2009
Wokken is vandaag de dag een geliefde manier van koken. Het is gezond en het is snel klaar. Ideaal voor de tweeverdieners. Men kan met vele ingrediënten wokken en men kan er een eigen smaak aan geven…
Wilvdvleuten, 01-11-2009