Artikelen 161 - 168 in de rubriek BuitenlandsBuitenlands (Eten en Drinken)
Ingrediënten van Mexicaanse gerechten, wat gebruikt men veel in de Mexicaanse keuken? Het milde Mexicaanse klimaat heeft vele groentesoorten opgeleverd en men gebruikt dit ook vaak.
Jootje, 21-06-2007
Raclette is een nationaal gerecht van Zwitserland. Heerlijk tijdens de koude winteravonden met vrienden racletten. Raclette is een gerecht met speciale raclettekaas, gemaakt voor dit gerecht. Wat het…
Jootje, 24-05-2007
Tiramisu is een uiterst populair dessert, afkomstig uit Italië. Karakteristieke ingrediënten van dit dessert zijn mascarpone, zabaglione, espresso, savoiardi-biscuits en Marsalawijn. Waarschijnlijk is…
Frederique, 13-05-2007
De keuken van de Canarische eilanden is niet zo uitgebreid en verfijnd als bijvoorbeeld de Franse keuken, maar het heeft zijn specifieke bereidingen, gerechten en dranken, die niet alleen lekker, maar…
Miki, 22-04-2007
Tapas, de heerlijke spaanse voorgerechtjes, zijn ideaal om bij speciale gelegenheden te serveren. Het zijn voorgerechtjes die zowel warm als koud opgediend kunnen worden. Ze zijn verkrijgbaar in de me…
Veron, 21-04-2007
De keuken van de Canarische eilanden is niet zo uitgebreid en verfijnd, maar het heeft zijn eigen eet-en drink gewoonten, specifieke gerechten en dranken, die niet alleen lekker, maar ook interessant…
Miki, 17-04-2007
De keuken van de Canarische eilanden is niet zo uitgebreid en verfijnd, maar het heeft zijn eigen eet-en drink gewoonten, specifieke gerechten en dranken, die niet alleen lekker, maar ook interessant…
Miki, 17-04-2007
Bent u wel eens in IJsland geweest, of bent u van plan naar IJsland te gaan? Daar moet u niet zomaar een restaurant binnenstappen en iets uitproberen. In IJsland hebben ze, in onze ogen, de vreemdste…
Prinses, 23-01-2007