Artikelen 211 - 220 in de rubriek Bereiding

Bereiding (Eten en Drinken)

Koken voor baby's

Koken voor baby's

Zolang je nog borstvoeding geef krijgt je baby alles wat hij nodig heeft. Maar na een tijd is melk alleen niet meer voldoende. Na een aantal maanden zal je moeten beginnen met lichte gezonde voeding t… Krisdeprest, 30-05-2011

Zelf yoghurt maken

Yoghurt is heerlijk als ontbijt en nagerecht, maar het kan ook worden gebruikt bij de bereiding van verschillende gerechten. Het is kant en klaar te koop in de winkel, maar wat is er nou leuker dan he… Cabelona, 29-05-2011
Low Carb diëten voor koolhydraatarm afvallen

Low Carb diëten voor koolhydraatarm afvallen

Een goed samengesteld dieet met minder koolhydraten eten leidt tot gewichtsverlies. Er is een reeks Low Carb diëten verschenen sinds men weet dat koolhydraat-beperkt eten echt zeer goed helpt bij afva… Kisses, 27-05-2011
Hygiëne bij voedsel: verantwoordelijkheid van de consument

Hygiëne bij voedsel: verantwoordelijkheid van de consument

Als consument ga je er vanuit dat op het moment dat je een voedingsmiddel in de winkel koopt dat het voldoet aan de hygiëne-eisen. Hiervoor zijn regels en wetten opgesteld waaraan de producenten moete… Ymbakker, 14-05-2011
Barbecuetoestellen: zo maken we de beste keuze

Barbecuetoestellen: zo maken we de beste keuze

Bij de eerste lentedagen worden ieder jaar weer massaal de barbecuetoestellen bovengehaald, en komen de indringende barbecuegeuren ons overal tegemoet. Er bestaat een uitgebreid gamma aan barbecuetoes… Frantan, 30-04-2011
Verantwoord frituren in eigen keuken

Verantwoord frituren in eigen keuken

Geen zin in koken en je wilt toch snel wat lekkers te eten op tafel. Lekkere patatjes als maaltijd of een portie bitterballen tijdens een feestje gaan er altijd wel in. Voor de meeste mensen is dit ee… Ymbakker, 19-04-2011

Taarten en cupcakes decoreren

Het decoreren van taarten is erg leuk en kan tot zeer creatieve en mooie creaties leiden. Maar hoe begint u nou met zoiets? De bereiding wordt in dit arikel van A tot Z vermeld. Onbekend, 16-04-2011
Het koksmes: de hype, de geschiedenis én de eigenschappen

Het koksmes: de hype, de geschiedenis én de eigenschappen

Het koksmes. Een ware hype in elk huishouden waar kookliefhebbers graag professioneel te werk gaan. Maar ook is het koksmes een voorwerp met een eeuwenoude geschiedenis, waarin heel wat know how verwe… Mariawrites, 11-04-2011

Sous Vide koken, de kooktabel met kooktijden

Bij Sous vide koken komt de temperatuur en de kooktijd heel precies. Voor de ideale smaak en textuur van de eindproducten moet je enkele basisprincipes in acht nemen. De Sousvide kooktijden voor vlees… Jozzie, 28-03-2011
Ei klaarmaken: koken, gebakken, roerei, omelet maken

Ei klaarmaken: koken, gebakken, roerei, omelet maken

Ei is gemakkelijk en lekker om te eten bij de broodmaaltijd of als extra bij de spinazie, nasi e.a. Er zijn verschillende manieren om een ei klaar te maken. Je kunt eieren koken, waarbij je kunt kieze… Wilmo, 16-03-2011