Artikelen 181 - 190 in de rubriek BereidingBereiding (Eten en Drinken)
Dit is een recept om zelf appelsap te maken zonder sapcentrifuge. Kook simpelweg de geschilde appels en binnen drie uur heb je heerlijk appelsap in de koelkast staan. Lees hier het hele recept.
Bastiaan271, 09-09-2011
Zelf makreel roken is gemakkelijk. Lees hier hoe je makreel schoonmaakt, pekelt en rookt. Met deze bereidingswijze heb je binnen drie uur vers gerookte makreel op tafel staan.
Bastiaan271, 05-09-2011
Ben je die vegetarische burgers uit de supermarkt ook zo zat? Vind je ze ook te zout en te veel weg hebben van junkfood? Het is zeer eenvoudig om je eigen vegetarische burger te maken en er zijn onein…
M_ichje, 31-08-2011
Zelf pizza maken is veel lekkerder dan een pizza uit het vriesvak. Bij zelfgemaakte pizza kan je immers zelf bepalen wat op de pizza komt en wat niet. Al jouw favoriete ingrediënten zoals kaas, hesp,…
Harrys, 30-08-2011
Kaas vormt een belangrijk element in onze maaltijden. In de winkels zijn ontzettend veel kaassoorten te koop. Leuker nog dan kaas in de winkel kopen, is het zelf maken van kaas. Feta kaas en Mozzarell…
M_ichje, 25-08-2011
Gaarkoken in overvloedig hete olie geeft een typisch eigen smaak en bijzondere structuur. Frituren kan best in de wok, die door zijn paraboolvorm hiervoor geschikt is. De schuin aflopende wand zorgt e…
Avalon, 18-08-2011
Volgens een oud Chinees gezegde zit het geluk in een potje dat staat te pruttelen op het vuur. Zoals overal ter wereld vullen pruttelende stoofpotjes op de hoek van de kachel de Chinese huizen met hee…
Avalon, 18-08-2011
Een eierdooier scheiden is een uitdaging. Bijna heeft weleens een ongelukje gemaakt met de eidooier scheiden van het eiwit. En voor sommige recepten is het echt noodzakelijk dat eiwit en eidooier van…
Melod, 14-08-2011
Roomijs is de lekkerste ijssoort. Roomijs van topkwaliteit kun je eenvoudig en goedkoop zelf maken. Verbaas je vrienden tijdens een etentje bij jou thuis met een superlekker zelf gemaakt toetje. Roomi…
Tom008, 13-08-2011
Carpaccio is een heerlijk voorgerecht dat vele menukaarten van restaurants siert. Dit gerecht is ooit in Venetië bedacht en over de hele wereld populair geworden. Carpaccio kun je op een eenvoudige ma…
Schoontje, 06-08-2011