InfoNu.nl > Eten en Drinken > Bereiding > Bereiding: Pagina 27
Artikelen 261 - 270 in de rubriek Bereiding

Bereiding (Eten en Drinken)

Zelf karamel en toffees maken

Zelf karamel en toffees maken

Karamel en toffee, veel mensen zijn er gek op. Naturel, met chocolade of met nootjes, de één is nog lekkerder dan de ander. Maar wat is er nou leuker dan zelf karamels of toffees maken? De zoete lekke… El-ja, Snoepgoed maken, 03-09-2010
Gelei, zomer in een potje zonder stukken

Gelei, zomer in een potje zonder stukken

Er zijn mensen die niet houden van confituur, van die stukjes fruit op de boterham. Geen paniek, dan is er nog altijd gelei. Een homogene, lekkere massa zonder brokken. En ook hier kan men van verschi… Mapa, Confituur, 01-08-2010
Lekkere zelfgemaakte jam: vitamientjes voor de wintermaanden

Lekkere zelfgemaakte jam: vitamientjes voor de wintermaanden

"Nog een paar bakjes aardbeien om confituur van te maken?" "Neen hoor, 'k zou niet weten hoe ik dat moet doen!". Deze conversatie, opgevangen in de supermarkt, laat veronderstellen dat veel mensen gee… Mapa, Herfst, 31-07-2010
Koken voor beginners, eieren!

Koken voor beginners, eieren!

Vraag in het rond wat de gemiddelde man nog niet eens kan in de keuken, en dan is het antwoord: 'Hij kan nog niet eens een eitje bakken'. Een ei is één van de makkelijkste maar toch diverse en lekkere… Mrearl, 23-07-2010
Met restjes een maaltijd maken

Met restjes een maaltijd maken

Als je vergeten bent boodschappen te doen, of je geld is simpelweg op dan zijn er nog genoeg mogelijkheden om te bekijken wat je met de restjes in de koeling kunt doen. Hierbij moeten er wel vanuit ga… Annastaal, Gemakkelijke gerechten, 14-07-2010
Gezond barbecueën met veel groenten en mager vlees

Gezond barbecueën met veel groenten en mager vlees

Bij het barbecueën wordt vaak veel en vet vlees geroosterd. Dat kan ook anders! Barbecueën wordt een stuk gezonder met verse groenten, mager vlees, vis en vers fruit. Het vlees breng je op smaak met e… Liza, 14-07-2010

Koken voor beginners

Koken lijkt simpel, maar is het vaak niet. Helemaal niet voor beginnende koks, zoals studenten. Daarom hier een paar handige tips voor het bereiden van een gezonde maaltijd. De benodigde ingrediënten… Maria_louise91, 09-07-2010
Traditioneel barbecueën

Traditioneel barbecueën

De traditionele barbecue met houtskool is voor een groot deel verdrongen door luxe barbecues op gas of elektrisch en door complete buitenkeukens. Maar er gaat toch niets boven die heerlijke geur van h… Liza, 15-06-2010
Geen overdaad aan koolhydraten (meer)

Geen overdaad aan koolhydraten (meer)

We hebben het in onze maatschappij zelf veroorzaakt, maar in ons dagelijks voedingspatroon zitten voor de meeste mensen teveel koolhydraten. Want bij zwaar lichamelijk werk verbrand je al die koolhydr… Annastaal, 01-06-2010
Vlierbloesemsiroop (sap)

Vlierbloesemsiroop (sap)

Het is bijna zo ver; de vlier staat bijna in bloei! Dit jaar wat later dan andere jaren, maar dat maakt niet uit. Het is bijna tijd om vlierbloesemsiroop (vlierbloesemsap) te maken. Deze drank is in N… Y-scientist, 27-05-2010