Artikelen 291 - 300 in de rubriek BereidingBereiding (Eten en Drinken)
Waarom inmaken? Al is er nog zo veel veranderd, inmaken blijft nuttig. Inmaken is erg goedkoop, u kunt erg veel "gratis" voedsel vinden in het bos bijvoorbeeld. Maar u kunt ook de groenten en vruchten…
Ray14125, 16-12-2009
Uw eigen kruidentuintje aanleggen is natuurlijk heerlijk en kan iedereen doen. Maar in de winterperiode wenst u ook gebruik te maken van uw eigen kruiden, lees hier hoe u dit aanpakt. U zult zien dat…
Inge81, 16-11-2009
Koken. Hoe leer je koken? De een krijgt kookles van zijn of haar ouders, de ander moet het via de kookboeken doen. Een derde experimenteert en leert het zichzelf. Echter er zijn een aantal handige tip…
Mirthe, 13-11-2009
Weet jij ook nooit hoe lang de boontjes moeten koken of hoe lang het duurt voordat de aardappelen gaar zijn? Zie hieronder wat kookfeitjes op een rijtje en je weet het! Lees ook hoe simpel het eigenli…
Wuppie, 04-11-2009
Zoals bij veel gerechten is het zo dat als je het zelf maakt, het veel beter smaakt dan de klaar gekochte variant. Zo is het ook duidelijk het geval met pasta. Pasta maken mag dan wel arbeidsintensief…
Gringo, 02-11-2009
Zelf appelmoes maken is natuurlijk veel lekkerder dan appelmoes uit een potje of blik. Maar hoe maak je appelmoes en waar moet je op letten? In dit artikel tips en ideeën om zelf overheerlijke appelmo…
Jolene1984, 19-10-2009
Koken is terug geweldig ‘in’. Op alle tvzenders zijn hobbykoks te zien, kookprogramma’s en kookwedstrijden, de ene al wat van hoger niveau dan de andere. Bij koks, of vooral hobbykoks, zie je twee bel…
Gringo, 24-09-2009
Een ei koken of pocheren is nog niet eens zo eenvoudig. Maar er zijn de nodige tips voor. Om te voorkomen dat eieren barsten bij het koken of het eiwit eruit loopt zijn er de nodige maatregelen te nem…
Singalees, 18-09-2009
Goede koffie hoeft niet duur te zijn, met relatief eenvoudige middelen kun je toch lekkere koffie zetten. Er zijn mensen die honderden euro´s uitgeven aan een espresso-apparaat of die flink meer betal…
Forma, 18-09-2009
Het lekkerste, makkelijkste en snelste geroosterde vlees voor op de barbecue en grill, hoe doe je dat en wat is de juiste bereiding voor een zeer geslaagde barbecue avond? Een overzicht van goed bruik…
Roberta, 07-08-2009