InfoNu.nl > Eten en Drinken > Horeca > Horeca: Pagina 12
Artikelen 111 - 118 in de rubriek Horeca

Horeca (Eten en Drinken)

50 allerbeste restaurants ter wereld

Sinds 2002 wordt door het Britse blad ‘Restaurant’ elk jaar een top 50 samengesteld met de beste restaurants ter wereld. Ook op de lijst van 2009 staat Nederland er weer bij! Aliki, 22-04-2008
Uit eten? Schots!

Uit eten? Schots!

In hartje Alkmaar bevindt zich het enige Schotse restaurant in Nederland. Dit is een restaurant waar je beslist een keer moet eten. Judithm, 25-01-2008

Burger King, de Whopper

Jaren na de oprichting van McDonald´s komt de eerste vestiging van Burger King. Het grappig echter is wel dat vanaf het moment van oprichting, in 1957, Burger King al de Whopper op zijn menukaart had… Storm, 16-09-2007
Sociaal Hygiëne Beleid

Sociaal Hygiëne Beleid

Sociaal Hygiëne is een wettelijke eis als je een horecabedrijf wilt starten. Logisch, als beheerder, bedrijfsleider en/of ondernemer in een horecabedrijf, draag je grote verantwoordelijkheden. Ten opz… Jootje, 09-05-2007

Hygiëne en de betekenis ervan

Hygiëne betekent gezondheidsleer. Hygiëne heeft tot doel de gezondheid van mensen te bevorderen of te continueren. Iedereen die direct of indirect betrokken is bij de bereiding en de distributie (tran… Summy, 08-02-2007
Een professionele menukaart

Een professionele menukaart

Er zijn vele redenen waarom een bedrijf gebruik maakt van een menukaart. Er bestaan dan ook talloze uitvoeringen van zo'n menukaart. We kunnen hierbij denken aan menukaarten, maar ook aan tafelridders… Summy, 08-02-2007
Restaurants in Arnhem

Restaurants in Arnhem

Een dagje uit of weekend weg in Arnhem? Ik bezoek sinds 15 jaar restaurants en eetcafe's in Arnhem. Het type variëert van budgetgelegenheden tot sjiek. Van alternatief georiënteerd, buitenlands tot co… Mirthe, 27-10-2006

Keuken in overeenstemming met het bedrijf

De horecakeuken moet voldoen aan diverse eisen volgens de wet. Buiten deze eisen is het ook belangrijk om een goede routing in de keuken te hebben om snel en efficient te kunnen werken. Schrijver, 04-10-2006