Artikelen 91 - 95 in de rubriek HorecaHoreca (Eten en Drinken)
Wat betekent HACCP, dit staat voor Hazard Analysis Critical Control Points, het betekend in het nederlands het analyseren van kritische punten en op deze punten moet extra goed gelet worden. De hele p…
Ckonemann, 25-01-2009
Iens.nl is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een succesvolle internetsite. De site is een restaurantsite waar men recensies over restaurants kan plaatsen en lezen
Ceetee, 02-01-2009
In hartje Alkmaar bevindt zich het enige Schotse restaurant in Nederland. Dit is een restaurant waar je beslist een keer moet eten.
Judithm, 25-01-2008
Jaren na de oprichting van McDonald´s komt de eerste vestiging van Burger King. Het grappig echter is wel dat vanaf het moment van oprichting, in 1957, Burger King al de Whopper op zijn menukaart had…
Storm, 16-09-2007
Sociaal Hygiëne is een wettelijke eis als je een horecabedrijf wilt starten. Logisch, als beheerder, bedrijfsleider en/of ondernemer in een horecabedrijf, draag je grote verantwoordelijkheden. Ten opz…
Jootje, 09-05-2007