InfoNu.nl > Eten en Drinken > Horeca > Horeca: Pagina 10
Artikelen 91 - 100 in de rubriek Horeca

Horeca (Eten en Drinken)

Werken in de bediening in een restaurant

Werken in de bediening in een restaurant

Hoe is het om in de bediening in een restaurant te werken? Met wie werk je samen, en wanneer moet je werken? In dit artikel staan de pluspunten en minpunten van in de bediening werken. Eefjelienie, 10-06-2010

Vegetarische restaurants

Vegetarisch en biologisch uitgaan eten is in opmars, gezonder eten wordt steeds belangrijker. Gezond eten is niet alleen goed voor de mens maar ook voor de natuur. Lekker uit gaan eten zo nu en dan, v… Minga, 05-05-2010

Hoe word je een goede ober?

Als je in de horeca werkt, wil je je werk zo goed mogelijk doen. Want hoe tevredener een gast is over jouw service, de meer fooi je kunt verwachten. En uiteraard hoe beter je het doet, hoe blijer je g… Mieka, 26-03-2010

Wat is er allemaal te huur voor een feest of een party

Wilt u eens wat anders dan het standaard feestje, dan kunt u tegenwoordig van alles huren om er iets speciaals van te maken. Hieronder een aantal mogelijkheden op een rijtje. Berrie_van_mier, 12-10-2009

Dronken mensen kunnen rare dingen doen

Je leest het af en toe weleens in de krant. Van die absurde situaties waar dronken mensen in terecht kunnen komen. En iedere keer denken we bij onszelf: dat zou mij nooit overkomen! Droom maar lekker… Zelda, 18-08-2009
Wanneer doe je het goed achter de bar en in de bediening?

Wanneer doe je het goed achter de bar en in de bediening?

Werken in horeca, achter de bar of in de bediening. Het zijn veelzijdige banen. Je ontmoet veel mensen en maakt veel mee. Vaak is het erg gezellig. Net zo vaak komt er ook veel stress voor. Je moet vr… Zelda, 12-08-2009
Verdiensten bij McDonald's

Verdiensten bij McDonald's

Eén van de grootste werkgevers voor jongeren in Nederland is McDonald's. Per vestiging hebben ze in verband met de ruime openingstijden veel werknemers nodig. Het inkomen bij McDonald's is gebaseerd o… Juul, 31-07-2009

Hygiëne in de horeca: leer van de smaakpolitie!

De hygiëne in de horeca staat centraal in het SBS6 programma “De smaakpolitie”. In dit programma gaat presentator Rob Geus de keukens van restaurants in Nederland inspecteren. Dat doet hij aan de hand… Mabe, 30-07-2009
De leukste en beste restaurants van Friesland

De leukste en beste restaurants van Friesland

Ook Friesland heeft leuke en bijzondere restaurants. Visrestaurants, Italiaanse restaurants en zelfs whiskeyrestaurants. De Friese restaurants staan niet allemaal in de Lekker of Special Bite, maar zi… Singalees, 20-07-2009
Informatie: bier

Informatie: bier

In 2004 dronken alle Nederlanders samen bijna 1,3 miljard liter bier. Dat is ongeveer 78 liter per hoofd van de bevolking. In 2003 was het gemiddelde nog 80 liter. De bierconsumptie daalde met 2%. Het… Rozanne, 05-07-2009