InfoNu.nl > Eten en Drinken > Horeca > Horeca: Pagina 6
Artikelen 51 - 60 in de rubriek Horeca

Horeca (Eten en Drinken)

Hoe krijg je meer fooi?

Hoe krijg je meer fooi?

Het is een al eeuwen oude gewoonte in de horeca, het geven van fooien. Het wordt gezien als een beloning voor de extra service die het personeel heeft geleverd. Het wordt door het personeel dan ook ge… Aangever, 13-01-2012
Wat doet een barista precies?

Wat doet een barista precies?

Nederland staat in de top 5 van landen die de meeste koffie verbruiken, maar koffie wordt over de gehele wereld wel gedronken. Koffie komt in vele variaties, en ieder persoon heeft weer een andere sma… Esthercita79, 15-11-2011

Gastheerschap en gastvrijheid

Eten is meer dan een primaire levensbehoefte. Aan de ene kant kan een mens niet overleven zonder eten en drinken en aan de andere kant heeft de emotie en de ambiance rondom het eten een grote invloed… Nadd, 24-10-2011
Menukaart ontcijferen

Menukaart ontcijferen

Menukaarten in restaurants bestaan soms uit een wirwar van buitenlandse termen of andere onbegrijpelijkheden, waarvoor je op zijn minst een culinair lexicon op zak moet hebben. Maar heeft u een beetje… Astrid-d-g, 21-10-2011
Wat is horeca precies?

Wat is horeca precies?

De horeca is een term die we heel vaak horen en de meeste mensen weten ook wel wat het ongeveer is. Toch blijkt dat het begrip toch nog veel vragen opwekt. Wat houdt het in en wat kun je verwachten wa… Writingsuus, 15-10-2011
Fooien in de horeca

Fooien in de horeca

Wanneer men in een restaurant of café iets heeft besteld, kan het zijn dat er fooi over de rekening wordt gegeven. Dit gebeurt wanneer de klant tevreden is over de service en de kwaliteit van het eten… Shiny, 24-08-2011

Cafés en restaurants in het Oostelijk Havengebied Amsterdam

Het Oostelijk Havengebied in Amsterdam is een trekpleister voor velen die de bijzonder architectuur willen aanschouwen. Men heeft het karakter van de voormalige have van Amsterdam weten te behouden. H… Solnah, Dagje Amsterdam, 15-08-2011
Behandeling van gasten in restaurants en hotels

Behandeling van gasten in restaurants en hotels

Wanneer je werkt in een restaurant of hotel is het handig om iets te weten over hoe je gasten moet aanspreken, ontvangen en verder moet behandelen. Natuurlijk worden deze onderstaande regels niet over… Shiny, 24-07-2011
Borden en glazen uitserveren in de horeca

Borden en glazen uitserveren in de horeca

Je hebt je vast wel eens verbaasd hoe het kan dat medewerkers in de bediening zoveel borden of glazen met zich mee kunnen dragen. Er zijn dan ook handige technieken voor om met 3 of 4 borden te lopen… Shiny, 16-07-2011

Een introductie in werken achter de bar

Als je graag als barman of barvrouw wilt werken, is het handig om eerst wat informatie te bekijken over wat het werk eigenlijk inhoudt. Als je dan gaat solliciteren bij een cafe of restaurant, weet je… Mieka, 12-07-2011