Artikelen 1.301 - 1.310 in de rubriek ReceptenRecepten (Eten en Drinken)
Zomersalades zijn salades met toevoeging van fruit. Een salade is meestal een bijgerecht. Als je wilt kun je van iedere salade een maaltijdsalade maken. Een maaltijdsalade is lekker en voedzaam. In de…
Tom008, 21-05-2008
Heeft u dat ook? U geeft een partijtje en u heeft taart gekocht, maar de kinderen eten de taart niet. Probeer deze moorkoppen, mijn kinderen, neefjes en nichtjes smullen ervan. Niet moeilijk te maken.
Ankeno, 20-05-2008
Sorbets zijn op ijsjes lijkende versnaperingen die de vertering bevorderen. Ze worden idealiter tussen het voor- en het hoofdgerecht gegeven, maar u kunt ze evengoed als dessert opdienen. Wist u trouw…
Avalon, 19-05-2008
Een pasta gerecht met varkenshaas waarmee je iedereen verrast met je kookkunsten en een gegratineerde schotel met o.a. broccoli en varkenshaasmedaillons.
Elisabeth2, 18-05-2008
De Franse sperziebonenschotel is een leuke variatie op twee oer Hollandse zaken de sperzieboon en de gehaktbal, de Provencaalse eierschotel is een eenvoudig te maken gerecht met lekker veel groenten.
Elisabeth2, 18-05-2008
Koken op de camping hoeft geen probleem te zijn als je koelkastje en een redelijk aantal gaspitten tot je beschikking hebt. Als je dat allemaal echter niet hebt en ook niet in de gelegenheid bent dage…
Judithm, 15-05-2008
Zodra de zon ook maar even een paar uur achter elkaar flink schijnt, worden de barbecues alweer tevoorschijn gehaald, schoongemaakt, en klaar voor gebruik. De slager heeft het extra druk, want er moet…
Storm, 15-05-2008
Het zelf maken van een slagroomtaart is niet zo moeilijk. Een recept van mijn moeder, al heel oud. Gebaseerd op een pak zelfrijzend bakmeel en gewone kristalsuiker, met 6 eieren. Al jaren is de taart…
Wilvdvleuten, 12-05-2008
Llimonadesiroop kan je in allerlei variaties kopen in de winkel. Maar weet je dat je het ook heel gemakkelijk zelf kan maken?
Anki, 12-05-2008
In Syrië en Libanon maken voorgerechten of 'mezze' een belangrijk deel uit van de maaltijd. Tafels zijn vaak overladen met voorgerechten, bestaande uit 'dipsauzen', salades, aardappelgerechten en vers…
Sasati, 12-05-2008