Artikelen 1.401 - 1.410 in de rubriek Recepten

Recepten (Eten en Drinken)

Vleesgerechten uit de magnetron

Vlees dat in de magnetron bereid wordt behoeft de helft of eenderde van de tijd die nodig is in de traditionele keuken. Biancab, 09-07-2007

Wild en gevogelte uit de magnetron

Kip, kalkoen, eend en gevogelte kunnen op alle mogelijke manieren in de magnetron worden bereid (gekookt, gebraden, gestoofd, enz..) met zeer goede resultaten. Biancab, 09-07-2007
Barbecuerecept: Aardappelsalade

Barbecuerecept: Aardappelsalade

Aardappelsalade is geschikt voor bij de barbecue. Je kunt het vlees dan lekker afwisselen met de salade. Er zijn veel varianten van de aardappelsalade en met een beetje creativiteit kun je ook zelf he… Writingsuus, 08-07-2007

Roerei op verschillende manieren

Roerei is lekker maar het is altijd zo snel op, en smaakt altijd zo standaard. Ben je dit nou ook zo zat, probeer dan een van de onderstaande recepten uit. Zo word je roerei toch lekker, maar op een a… Daisy, 04-07-2007

Heerlijke appelgerechten

An apple a day keeps the doctor away zeggen ze in het Engels. Oftewel een appel elke dag houdt de dokter weg. Het eten van een appel is dus lekker gezond.Hier kun je wat recepten vinden om die dokter… Daisy, 03-07-2007

Heerlijke Martabak (indisch deeghapje)

Lekker hapje voor gewoon tussendoor, maar het is ook gewoon lekker voor bij de maaltijd. De deegbasis kan gebruikt worden voor een eindeloze variatie aan vulling. Je moet er alleen op letten dat de vu… Daisy, 03-07-2007

Enkele Friese recepten

Iedere Nederlandse provincie heeft zo zijn eigen karakter, gewoontes, tradities en niet te vergeten gerechten en lekkernijen. Hier volgen een paar Friese keukengeheimen: Reits133, 29-06-2007

Taarten en Desserts uit de magnetron

Met uw magnetron kunt u uw favoriete desserts in zeer korte tijd werkelijk heel eenvoudig klaarmaken, met optimale resultaten. Biancab, 29-06-2007

Sauzen uit de magnetron

Sauzen verrijken veel gerechten, groenten en desserts. In de magnetron kunnen sauzen snel en eenvoudig worden bereid, en u loopt bovendien geen risico dat ze gaan klonteren of aanbranden. Biancab, 29-06-2007

Rijst en pasta uit de magnetron

Risotto uit de magnetron is een verrassing, zelfs voor de meest ervaren koks. Het is voldoende slechts twee keer door de risotto te roeren om een perfect resultaat te behalen. Biancab, 29-06-2007