InfoNu.nl > Eten en Drinken > Recepten > Recepten: Pagina 8
Artikelen 71 - 80 in de rubriek Recepten

Recepten (Eten en Drinken)

Limoncello, twee manieren om het zelf te maken

Limoncello, twee manieren om het zelf te maken

Limoncello is zoet en verfrissend. Een heerlijk drankje om ís zomers in de tuin van te genieten. Niet alleen is het lekker, het is ook gemakkelijk zelf te maken. Een leuk en creatief project voor jeze… Neoma, 03-04-2015
Gezonde zoete lekkernijen met kokosolie

Gezonde zoete lekkernijen met kokosolie

Kokosolie is een prima vet om mee te bakken. Koekjes, taarten en cakes krijgen een volle en typische kokossmaak en het is gezonder dan bakken met roomboter. Daarbij heeft kokosolie de eigenschap dat h… Mrst, Gezond bakken, 02-04-2015
Hartige bladerdeegtaartjes

Hartige bladerdeegtaartjes

Wanneer men zegt hartige taart, denken de meeste mensen aan quiche. Hierbij komen echter vaak ingewikkelde recepten en lange bereidingstijden kijken. Een makkelijkere en misschien zelfs wel lekkere va… Daninu, 31-03-2015

Chocoladechiffontaart, Amerikaans chocoladefeestje

Deze chocoladechiffontaart is in tegenstelling tot veel andere chocoladetaarten die vaak een meer compacte samenstelling hebben juist veel lichter met een opvallend zachte textuur van de vulling. De c… Fijnesteyn, Taart recepten, 30-03-2015

Witlof ovenschotels

Er zijn veel mensen die witlof niet een lekkere groente vinden. Dit komt vooral door de bittere smaak van witlof. Maar wanneer witlof goed bereid wordt, heb je helemaal niet meer last van de bittere s… Riannevdmeer, 27-03-2015
Indisch koken: rijstgerechten en recepten

Indisch koken: rijstgerechten en recepten

Er zijn schattingen dat rijst het dagelijks hoofdvoedsel is voor meer dan de helft van de wereldbevolking. In India, waar de meeste inwoners minstens één keer per dag chaval eten, zijn er zoveel regio… Pops, India, 23-03-2015
Indisch koken: soorten brood en recepten

Indisch koken: soorten brood en recepten

Indiërs eten net als wij elke dag brood maar gaan nooit naar de bakker. Ze bakken namelijk elke dag zelf hun brood. Wat ze echter op tafels zetten, lijkt in geen enkel opzicht op het brood dat wij in… Pops, India, 23-03-2015
Indisch koken: het belang en de kracht van kruiden

Indisch koken: het belang en de kracht van kruiden

Indiase vegetarische gerechten koken betekent dat je veel werkt met bladeren, zaden, wortels en schors. Van okergeel kurkuma tot dieprood chilipoeder en van gemberwortel tot zwarte kardemom, men gebru… Pops, India, 23-03-2015
Hoe maak je de lunchtrommel aantrekkelijk voor een kind?

Hoe maak je de lunchtrommel aantrekkelijk voor een kind?

Veel kinderen blijven tussen de middag over op school en krijgen een lunchtrommel mee, vaak gevuld met brood. Om de lunch aantrekkelijk te maken en te houden, zorg je voor afwisseling. Varieer in het… Liza, 22-03-2015
Simpele gerechten voor een heerlijke brunch

Simpele gerechten voor een heerlijke brunch

Eerst uitslapen en daarna lekker brunchen, samen met familie of vrienden, maar wat serveer je dan? Bij een brunch maak je een combinatie van warme en koude gerechten. Naast brood en croissants kun je… Liza, 20-03-2015