Artikelen 1.101 - 1.110 in de rubriek ReceptenRecepten (Eten en Drinken)
Wij Nederlanders hebben een ding gemeen, we hebben het altijd druk en daardoor weinig tijd om te koken. Om ervoor te zorgen dat er snel een gezonde maaltijd op tafel komt, laat ik hier 4 lekkere en ge…
Martinq79, 21-02-2009
Heel anders dan de naam doet vermoeden is Duivelsdrek een kruid dat na verhitting lekker ruikt en smaakt. Het wordt in diverse landen gezien als een vervangingsmiddel voor knoflook en wordt in diverse…
Storm, 19-02-2009
Boerenkool kent iedereen wel. Het is de ouderwetse Hollandse pot. Een echte winterkost en er wordt bijna alleen maar stampot van gemaakt. Maar waarom niet een keer wat anders met boerenkool. Roerbakke…
Martinq79, 19-02-2009
Gourmetten. Het is toch altijd weer gezellig. Een overvolle tafel met schalen en bakjes. En in het midden van de tafel staat het gourmetstel al lekker op te warmen. Iedereen heeft er zin in en schuift…
Martina, 18-02-2009
Pasta is niet meer weg te denken uit de keuken en heeft destijds vanuit Italië zo ongeveer de hele wereld veroverd. Welke pastasoorten zijn er, waar is het uit opgebouwd en enkele recepten.
Annastaal, 16-02-2009
Iedereen die bekend is met de Antilliaanse keuken, kent "funchi". Dat overheerlijke maisgerecht, dat meestal geserveerd wordt met vis of andere stoofgerechten. Ga je voor het eerst funchi klaarmaken?…
Troedelty, 11-02-2009
Borrelhapjes kan je natuurlijk kant-en-klaar in de winkel kopen, er is genoeg keuze. Maar vaak is het veel leuker om zelf borrelhapjes te maken. Al is het alleen maar om er wat eigen ingrediënten aan…
Annastaal, 10-02-2009
Elke verjaardag en elk feestje is het weer de vraag, welke hapjes moeten we nu weer eens maken en we willen geen uren in de keuken staan. Ook eens toe aan iets anders? In dit artikel treft u de hapjes…
Joh78, 09-02-2009
Thaise groene curry is een onderdeel van de Thaise keuken. De Thaise keuken kent smaakexplosies die heel opvallend zijn. Bovendien maakt de Thai geen onderscheid tussen vegetariërs en vis of vleeseter…
Singalees, 09-02-2009
Je ziet steeds meer variaties met allerlei pastagerechten. Pasta is lekker en inderdaad goed te combineren met allerlei vlees- en vissoorten, groenten, zachte kaassoorten etc. Enkele voorbeelden van e…
Annastaal, 08-02-2009