Artikelen 1.121 - 1.130 in de rubriek Recepten

Recepten (Eten en Drinken)

Tapenades, eenvoudig, lekker en snel klaar

Tapenades, eenvoudig, lekker en snel klaar

Last minute recepten, snel klaar, origineel en overheerlijk. Verras uw visite met een lekkere tapenade uit Italie, Spanje of Israël. Heerlijk op stokbrood of een toastje. Renartsworld, 01-02-2009
Thais koken: currypasta maken, ook de vegetarische variant

Thais koken: currypasta maken, ook de vegetarische variant

De Thaise keuken is een gezonde keuken, omdat er met verse producten wordt gewerkt en er veel kruiden in het eten worden gebruikt. Naast rijst en noodles is de curry favoriet in dit land. Thaise curry… Singalees, 01-02-2009
Zelf gezonde borrelhapjes maken

Zelf gezonde borrelhapjes maken

Borrelhapjes zijn van alle tijden. Namen de Eqyptenaren voor Christus fruit bij het drinken van wijn, de kasteelheren hadden stukken brood klaar liggen als de wijn op tafel kwam. In onze maatschappij… Annastaal, 23-01-2009
Pompoen, veelzijdig en zacht van smaak en textuur

Pompoen, veelzijdig en zacht van smaak en textuur

Pompoen is een makkelijke groente die je decoratief in je keuken kunt laten staan om hem te gebruiken als het zo uit komt en je er zin in hebt. Pompoen kan zowel zacht, zoet als hartig tot pittig klaa… Stine, 22-01-2009
Exotische winterse gerechten: van rozerood tot pimpelpaars

Exotische winterse gerechten: van rozerood tot pimpelpaars

Koken op kleur, zonder kunstmatige kleurstoffen! Aubergine, paprika, rode kool, rode bieten, zoete bataat, wortels: het zijn deze kleurige groenten die een warme gloed geven aan winterse gerechten. Je… Stine, 22-01-2009
Streel de zintuigen met kleurige en vergeten groenten

Streel de zintuigen met kleurige en vergeten groenten

Is het geen plaatje? Eten dat lekker en gezond is, wie wil dat niet! En het mag en kan ook nog eens mooi uitzien. Kies je ingrediënten niet alleen op kleur, maar ook op vorm, structuur en substantie;… Stine, 21-01-2009
Elke kool zijn gerecht: exotisch, biologisch en vegetarisch

Elke kool zijn gerecht: exotisch, biologisch en vegetarisch

Rode kool was als kind allesbehalve mijn favoriet. Evenmin als spruitjes. En dan boerenkool: toch alleen met Carnaval zeker! Maar soms moet je toch wat en je denkt: ach laat ik ze een herkansing geven… Stine, 21-01-2009
Zelf soep maken, creatief en ontspannend

Zelf soep maken, creatief en ontspannend

Zelf soep maken is ongelooflijk gemakkelijk, ontspannend en creatief. Teveel werk, zeg je? Kies een druilerige dag of wanneer je niet zo lekker in je vel zit. Je kunt hem bewaren en later eten of invr… Stine, 21-01-2009
Knolselderij: groente voor zoetekauwen

Knolselderij: groente voor zoetekauwen

Knolselderij is de groente bij uitstek voor zoetekauwen. Het is misschien een 'groente' die je moet leren liefhebben, maar als je eenmaal hebt ontdekt wat er allemaal mee kan blijf je aan het experime… Stine, 21-01-2009
Groentensoep, tomaten-groentensoep en kippensoep recepten

Groentensoep, tomaten-groentensoep en kippensoep recepten

Groentesoep is een prima vervanging voor een uitgebreide warme maaltijd. Er zit zo’n beetje alles in wat je nodig hebt. Groenten, vlees, vocht en vitaminen. Als je op kamers woont en je maakt groentes… Kisses, 21-01-2009