Artikelen 1.061 - 1.070 in de rubriek ReceptenRecepten (Eten en Drinken)
De gemiddelde Spanjaard is dol op een goed stuk vlees. Er gaat geen dag voorbij of de Spanjaard gebruikt tijdens de lunch vlees. De Spaanse koks en kokkinnen zijn ware meesters in het bereiden van een…
Roberta, 01-04-2009
Uit Duitsland een heerlijk recept voor aardappelsoep. Volgens de overlevering het lievelingsgerecht van de laatste Duitse keizer. En nog meer recepten voor heerlijke, aardappelsoepen.
Cate, 31-03-2009
Lunchen met kinderen, je kunt natuurlijk een broodje smeren maar zo af en toe maak je er misschien een beetje meer werk van. Hieronder enkele lunchrecepten, de een iets bewerkelijker dan de ander maar…
Caro-lina, 28-03-2009
Met fruitsalades kan je heel veel kanten op. Het is niet alleen lekker als bijgereht, maar je kan het ook gebruiken als nagerecht of gewoon tussendoor. Fruitsalade is heerlijk fris en na een zware maa…
Lautof, 28-03-2009
Het voordeel van rundergehakt is dat je het zo pittig kan maken met verschillende ingrediënten als je maar wilt. Het gehakt wordt altijd eerst gekruid en daarna worden de hapjes pas verder vorm gegeve…
Annastaal, 28-03-2009
Er gaat niets boven zelfgemaakte appeltaart, en zeker niets boven deze versie. Over de hele wereld wordt wel appeltaart gegeten en gebakken. Iedere windstreek heeft wel zijn eigen variatie op de appel…
Jorg, 27-03-2009
In het voorjaar en de zomer zijn de frisse salades weer populair. Als het weer warmer wordt, hebben we behoefte aan lichtere kost en frisse salades zijn voedzaam en prima te combineren met wat kip of…
Annastaal, 26-03-2009
Tapas worden steeds populairder en naast de restaurants zijn er in de winkels ook kant-en-klare Tapas pakketten te koop. Zelf alles bij elkaar schrapen en Tapa’s maken kan natuurlijk ook. Enkele voorb…
Annastaal, 26-03-2009
Volgens de reclame is kip een veelzijdig stukje vlees. Je kunt het braden, bakken, frituren, grillen of in de oven bereiden. Je kunt het ook vullen met allerlei groenten en kruiden. Je kunt ook nog de…
Martinq79, 26-03-2009
We kennen het allemaal wel. We hebben geen tijd en moeten snel wat op tafel toveren. Je kijkt in de koelkast en ziet dat je nog wat spek hebt. Lekker, maar daar maak je geen hele maaltijd van. Dan kij…
Martinq79, 26-03-2009