Artikelen 851 - 860 in de rubriek ReceptenRecepten (Eten en Drinken)
Rijst is licht verteerbaar en prima voor een heerlijke voorjaar- of zomeravond. Enkele lekkere recepten als maaltijd of als frisse pudding voor iedereen te maken.
Annastaal, 31-03-2010
De Bourgogne is de streek van de Bresse kip en de Charolais-koe. Daar kan je al wat lekkers mee maken: een pot au feu en een coq au vin. Ook de pôchouse is een typisch streekgerecht. Verder zijn er oo…
Mapa, 29-03-2010
In de zomermaanden eet je over het algemeen iets lichter dan de bekende winterkost. Daarnaast is het sowieso wel aardig dat je wat lichter eet, omdat er ook vaak later gegeten wordt, nog even lekker g…
Annastaal, 28-03-2010
Geitenkaas is “ in” en op menig menu zie je verse geitenkaas terugkomen. Prima ontwikkeling, want dit maakt het assortiment aan kazen alleen maar breder. Verder is geitenkaas niet vet en uitermate ges…
Annastaal, 26-03-2010
Het ontbijt met yoghurt beginnen is goed, maar dan wel de magere versie. Deze is overigens nauwelijks te onderscheiden van de volle yoghurt, maar breekt vetten in het lichaam sneller af. Dus naast een…
Annastaal, 22-03-2010
Het voorjaar is in aantocht en dat wil over het algemeen zeggen dat we wat lichter gaan eten. Lichter in de zin van minder zware kost en in dat beeld passen de frisse voorjaarsalades prima. Er is een…
Annastaal, 19-03-2010
Spaghetti kun je gemakkelijk klaarmaken met behulp van een potje kant en klare pastasaus. Met een minuut of 15 heb je het gerecht dan wel op tafel staan. Veel lekkerder wordt het als je zelf de spaghe…
Wilmo, 15-03-2010
De volgende recepten zijn lekkere, gezonde en snelle pastagerechten van tortellini met italiaanse kruiden en kipfilet en penne met spinazie en spekjes. Het zijn simpele gerechten, maar makkelijk om vo…
Natuurlijk, 09-03-2010
Sushi bereiden is helemaal niet moeilijk, streelt het oog en is lekker gezond. Het eten van rauwe vis is voor sommige even slikken maar éénmaal je er aan gewend bent, wordt het erg verslavend. Sushi i…
Raphaella, 08-03-2010
Een echte Indiase curry is helemaal niet moeilijk om te maken en ook het brood is simpel zelf te maken. De smaak van een maaltijd met verse ingrediënten is beter dan uit een pak van de supermarkt.
Jantrao, 03-03-2010