Artikelen 861 - 870 in de rubriek ReceptenRecepten (Eten en Drinken)
Mensen die vetarm willen eten maar wel goed aan hun inname van eiwitten moeten denken zoals sporters, hebben aan hüttenkäse een goed voedingsmiddel. Het bevat weinig vet en kan in allerlei variaties g…
Lexia, 28-02-2010
Wie zelf borrelhapjes wil maken kan hiervoor ook hüttenkäse gebruiken, dat een stuk minder vet is dan de kaas die vaak in blokjes bij de borrel wordt geserveerd. Recepten voor hapjes, een guacamole en…
Lexia, 28-02-2010
Hüttenkäse kan heel goed gebruikt worden om er zoete gerechten met te maken, zoals een luchtige mousse met limoensap. Met zomerfruit zoals aardbeien, frambozen of kersen kan het gecombineerd worden vo…
Lexia, 28-02-2010
Hüttenkäse ofwel cottage cheese is prima geschikt om er salades mee te maken. Het laat zich goed combineren met rauwe groenten en geeft wat vulling aan een salade zonder dat deze extra machtig wordt.…
Lexia, 28-02-2010
Charlotte Malakoff, Franse fruitvlaai en Dobostaart zijn 3 klassieke taarten om je vingers bij af te likken. Heel leuk om te serveren bij een tasje koffie of op een feestje.
Kitana, 26-02-2010
Bagels vinden hun basis binnen de joodse keuken en zijn uitermate geschikt om te combineren met allerlei zoete en hartige etenswaren. In de Verenigde Staten is de bagel volledig ingeburgerd, maar in N…
Annastaal, 22-02-2010
De wrap wordt steeds populairder en er verschijnen steeds meer varianten. Gezond en lekker en bovendien snel klaar te maken. Enkele voorbeelden met kip om uit te proberen en natuurlijk kan er met de i…
Annastaal, 20-02-2010
Recepten met kip. Zoals Caribische kip met ananas, Kipfilet met paprika en barbecuesaus, Kip-kerriesalade en Pilaf met perzik rijst. Leuk om te variëren met kipgerechten. Het zijn gerechten voor mense…
Awve, 16-02-2010
Kinderen houden van de geparfumeerde vruchten van de bosaardbei, die in tuinen de bodem bedekt en aan aardbeienjam en aardbeiendrankjes een verrukkelijk aroma geeft. Maar de grote mensen wilden grote…
Kona81, 15-02-2010
In tijden waarin het vlees schaars was, hielp de voedzame erwt de armste bevolking van onze streken op de been te houden. Monniken leefden op erwten en Karel de Grote propageerde de erwt op zijn model…
Kona81, 15-02-2010