Artikelen 1.261 - 1.270 in de rubriek ReceptenRecepten (Eten en Drinken)
Afrika staat bekend om de heerlijke gerechten en speciale ingrediënten die in het eten kunnen worden verwerkt. Melktaart is ook een Afrikaans recept waar men het niet zo snel over zal hebben. Het is e…
Galideon, 13-07-2008
Lahmacun wordt soms ook wel eens Turkse pizza genoemd. Net zoals de meeste Turkse gerechten kost traditionele lahmacun veel moeite om te maken. In dit artikel vind je een eenvoudige bereiding om zelf…
Nesibe, 12-07-2008
Baklava is één van de meest gekende Turkse "tatli" (zoetigheid). De traditionele bereidingen van baklava zijn zeer arbeidsintentsief. In dit artikel een eenvoudige manier om zelf baklava te maken thui…
Nesibe, 12-07-2008
De lekkerste taarten maak je zonder oven, gewoon in je eigen koelkast. Voor als je geen zin hebt om uren achter de oven te staan bakken. Hieronder vind je vier heerlijke taarten waar je geen oven voor…
Msmedia, 12-07-2008
Er zijn ontzettend veel börekbereidingen. Bijna elke streek in Turkije heeft zijn eigen specialiteit. De meeste bereidingen zijn relatief arbeidsintensief. In dit artikel 2 eenvoudige bereidingen die…
Nesibe, 11-07-2008
Het volgende recept heb ik al meerdere keren gemaakt en het is nog nooit mislukt geweest. Chocolademousse maak je best met côte d'or, omdat deze chocolade goed afsmaakt. Deze chocoalde gebruik ik al j…
Sarahw, 09-07-2008
Oud brood wordt meestal geroosterd of belandt in de GFT-bak. In dit artikel eenvoudige recepten om oud brood om te toveren tot lekkernijen met ingedriënten die je meestal in huis hebt.
Nesibe, 09-07-2008
Monchou is een lekkere roomkaas waarmee je eindeloos kan variëren in recepten. Het is te gebruiken in zowel koude als warme gerechten. Het is een makkelijke basis voor avondeten, borrelhapjes, saus en…
Jidaja, 06-07-2008
Schrikt u ook zo van de calorieënteller op menig milkshake en smoothie? Zelfs home-made is het soms nog oppassen, want u gooit voor u het weet honderden calorieën in de blender, om het alsmaar zoeter…
Taxie8888, 04-07-2008
Het lijkt zo gewoon, boterham of het broodje standaard als onderdeel van de maaltijd. Het is te koop in alle soorten en maten, wit of bruin, hard of zacht en desgewenst aangevuld met noten, mais of ma…
Annastaal, 02-07-2008