Artikelen 511 - 520 in de rubriek DiversenDiversen (Eten en Drinken)
Valentijn is dé dag waarop geliefden elkaar verrassen, elkaar verwennen en geschenkjes geven. Het is ook dé dag waarop de horeca wacht om het voorjaar goed te maken omdat de meeste koppeltjes dan uit…
Gringo, 08-01-2010
Fastfood is in de regel niet gezond, maar wat als je haast hebt en geen tijd om te koken? Snel even langs de snackbar, de McDonald's of de Burger King?
Ceetee, 07-01-2010
Hoe bewaar je allerlei eten? Het ene hoort in de koelkast het andere op de fruitschaal. Bananen horen niet in de koelkast en tomaten ook niet. En stokbrood kan langer bewaard blijven met een simpele o…
Singalees, 05-01-2010
Champagne is een mousserende witte wijn afkomstig uit de Franse streek Champagne. Als de mousserende wijn niet uit deze streek afkomstig is, mag het de naam champagne niet dragen. Een mousserende witt…
Enroute, 22-12-2009
Hoewel het voor sommigen zo mag lijken, is etiquette niet iets uit lang vervlogen tijden. Ook vandaag is het nog belangrijk de regels van de etiquette te kennen, de gedragscode zeg maar, als u bijvoor…
Gringo, 21-12-2009
Veel mensen slaan met kerst dure en luxe producten in voor een uitgebreid kerstdiner. Maar het hoeft allemaal niet zo duur te zijn om toch lekker te zijn en binnen de kerstsfeer te passen. Om jou op w…
Faffie, 18-12-2009
Niet iedereen kan met kerst uitgebreid en voor veel geld eten inslaan. Maar dat wil niet zeggen dat er niet lekker gegeten kan worden. Het vergt wat meer creativiteit en wellicht wat meer verrassende…
Annastaal, 17-12-2009
Chocolade is een lekkernij die door velen gewaardeerd wordt. Van chocolade kun je op vele manieren genieten. Je hebt chocolade taarten, chocolade ijs, chocolade repen, chocolade “candy bars” (b.v. Mar…
Drem, 14-12-2009
Het lijkt alsof de naam koekjestrommel meteen aangeeft waarvoor zo’n blikken doos is bedoeld, namelijk om koekjes in te bewaren. Maar een koekjestrommel heeft lang niet altijd de functie die je in eer…
Rickandie, 13-12-2009
Hebt u er al eens bij stilgestaan waarom er traditioneel kalkoen op het menu staat als we Kerstmis vieren? Er gaat wel een stukje geschiedenis aan vooraf.
Vosje, 13-12-2009