Artikelen 501 - 510 in de rubriek DiversenDiversen (Eten en Drinken)
Een pijp is een apparaatje dat bestaat uit een buis met aan één van de uiteinden een komvormige houder. Hij wordt gebruikt om smeulende tabak te roken, die in de komvormige houder zit. Roken is in dit…
Rickandie, 21-04-2010
We kennen allemaal de heerlijke zoete honing voor op de boterham of in de thee, maar we kunnen veel meer met honing. Ook op het lichaam doet honing nog veel goeds. Laat je verrassen door honing in en…
Annastaal, 11-04-2010
De zoete luchtige kleurrijke eiwitschuimkoekjes met crème of ganache vulling met verschillende smaken zijn befaamd in Frankrijk. De macaron verovert met al zijn kleuren en smaaksensaties nu ook de res…
Caltha, 20-03-2010
Eten en drinken hoort ook bij Hoorn. De Hoornsche Broeder, te koop bij elke warme bakker in Hoorn, is een echte delicatesse. Drinken kunnen ze ook er ook: Schermer maakt de lekkerste jenevers, en op L…
Snoodaard, 10-03-2010
De libido verhogende werking van selderij, oesters en asperges is u welgekend. In dit artikel vindt u echter ook leuke weetjes over minder gekende middelen zoals Tribulus terrestris, Maca, zee-egels,…
Avalon, 23-02-2010
Erotische, afrodisiaca en Valentijn kookboeken is een overzicht van de populairste boeken waarvan de zinnenprikkelende gerechten voornamelijk uit afrodisiaca bestaan. De romantische en erotische recep…
Avalon, 22-02-2010
Zijn ginseng en gember hetzelfde of gaat het om een verschillend soort gewas? In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn ginseng en gember geen synoniemen. Zo wordt gember vooral in de keuken ge…
Avalon, 22-02-2010
Wanneer je uit eten gaat, op een zakendiner gaat of bij iemand anders gaat eten, dan krijg je wel eens gerechten op je bord die je gemakkelijker met je handen zou kunnen eten. In gezelschap met je han…
Ceetee, 12-02-2010
De maaltijd nuttigen met mes en vork is in West-Europa niet meer weg te denken. Het is basisprincipe nummer één van onze algemene tafeletiquette en hoewel iedereen wel eens een boterham met zijn hande…
Nicolette, 05-02-2010
Besparen in de keuken kan op verschillende manier: minder voedsel laten bederven en minder eten weggooien scheelt vaak al een hoop. Daarnaast kun je heel bewust omgaan met de kosten van maaltijden, mi…
Brempie, 04-02-2010