Artikelen 431 - 440 in de rubriek DiversenDiversen (Eten en Drinken)
Tijdens het sporten zijn er allerlei processen gaande binnen het lichaam. De ene stof wordt omgezet in de andere, waardoor wij in beweging kunnen blijven, sterker en slanker worden. Wij kunnen deze pr…
M_ichje, 19-06-2011
Een dieet zonder gist en suiker wordt veel aangeraden bij schimmelinfecties (candida) in de darmen. Deze infecties kunnen zorgen voor blijvende buikpijn zonder dat er door de huisarts een reden gevond…
Annfinance, 11-06-2011
Bietensap geeft voor de meeste mensen niet direct een associatie met lekker drinken. Toch heeft bietensap erg veel voordelen om te gaan drinken. Het is zelfs een bevordering van je uithoudingsvermogen…
Annfinance, 11-06-2011
Het is heerlijk om in de zomer lekker in je tuin je gaan zitten en de barbecue erbij te zetten. Lees hieronder wat je allemaal nodig hebt om te barbecueën.
Rozanne, 06-06-2011
Haringen zijn vissen die gevangen worden in de Noordzee. De Maatjesharing wordt meestal tussen mei en tot juli gevangen. Dit jaar zal de nieuwe haring vanaf 5 juni verkrijgbaar zijn. Het eerste vaatje…
Bembi, 29-05-2011
De asperge/het witte goud is een seizoensgroente, je kunt asperges verkrijgen tussen half april en eind juni. Waarom zijn asperges gezond, wat is de verklaring van de vreemde geur na het eten van aspe…
Wolfje02, 29-05-2011
Blinde vinken en slavinken: heel veel mensen halen deze twee door elkaar. Daarom gaan we het verschil eens goed uitleggen. Weet je trouwens waar de blinde vinken de slavink vandaan komt en hoe je deze…
Bibiana, 27-05-2011
Geef jij lijnzaadolie en zonnebloemolie aan je huisdier? Veel mensen weten niet eens waarom ze het geven, want het zal wel goed zijn als iedereen het doet. Wist je trouwens dat beiden oliën ook goed k…
Bibiana, 26-05-2011
Barbecueën is voor veel mensen een feestje: het is weer is goed en wat is er nou gezelliger dan samen buiten eten in een ongedwongen sfeer? Om het barbecueën tot een succes te maken is het nodig een a…
Lexia, 18-05-2011
Ons dagelijks vlees bestaat uit afgemeten stukken vlees of broodbeleg, voor ons heel normaal. Maar dat was niet altijd zo: de oermens moest veel moeite doen en zichzelf vaak in gevaar brengen om aan z…
Nadasha, 14-04-2011