Artikelen 751 - 760 in de rubriek ReceptenRecepten (Eten en Drinken)
Het nieuwe jaar staat weer voor de deur en iedereen eet om deze tijd heerlijke gerechten. Maar de meeste gerechten die wij rond de feestdagen eten zitten natuurlijk wel vol met calorieën, dus is het i…
Ray14125, 23-12-2010
In het Baskenland kan je lekker eten, maar erg verfijnd is de keuken niet echt. In de bergen moet je dikwijls koken met wat je in huis hebt of met wat er te krijgen valt. In de winter kan je niet alti…
Mapa, 20-12-2010
Deze feestelijke toetjes zijn betoverend heerlijk en niet moeilijk om te maken. De sherryvla en gevulde sinaasappelen kunnen van te voren worden gemaakt, zodat u ze na het feestelijke diner direct op…
Anhi, 20-12-2010
Een warme salade is een maaltijd die koude en warme ingrediënten combineert. Sommige salades hebben een warme dressing terwijl de rest van de ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Andere warme salade…
Tom008, 20-12-2010
Kerst staat bij de meeste garant voor gezelligheid en goed eten. Nu heeft iedereen een eigen interpretatie van goed eten, maar veelal is het hoofdgerecht de hoofdmoot van alles. En zeker wat daarna ko…
Annastaal, 20-12-2010
Zelf een pizza maken is eenvoudig en kost niet veel tijd. Door de verse ingrediënten smaakt het veel beter dan de kant en klare pizza's uit de winkel. Je kan er voor kiezen om het helemaal zelf te doe…
Smartinfo, 17-12-2010
Wanneer men met een wat groter gezelschap is dan loont het de moeite om eens een speciaal dessert te serveren. Dit is een klassiek recept en altijd goed zelf te bereiden. Vooral kinderen vinden het pr…
Celientje1, 11-12-2010
In de herfst en de winter is er niets lekkerder dan lekkere, gezellige avondjes met eten waar je het warm van krijgt. Als je dan seizoensproducten gebruikt creëer je onmiddellijk de juiste, warme sfee…
Slls1984, 06-12-2010
Kerst staat doorgaans garant voor gezelligheid, lekker eten en samen zijn. En daar hoort eten en drinken in overvloed bij. Hoewel dit zeker niet voor iedereen geldt, willen we het op wat voor manier d…
Annastaal, 06-12-2010
Deze lasagna is makkelijk en snel te maken, met een fantastisch resultaat. Hij is zo rijk aan texturen en smaken, dat niemand het vlees zal missen! Maar kijk uit voor teveel opscheppen, het is een ech…
Lacuna, 02-12-2010