Artikelen 1.181 - 1.190 in de rubriek ReceptenRecepten (Eten en Drinken)
Gado Gado is een bekend Indonesisch gerecht. Het is gezond omdat er veel groenten als basis gebruikt worden, en er komt geen vlees aan te pas. Gado Gado bestaat uit groenten en gekookte eieren overgot…
Kisses, 14-10-2008
Deze recepten zijn voor visliefhebbers. Vis is licht verteerbaar en snel klaar. Hieronder vind je een recept met zalm en een recept met tong. Van beide recepten gaan we uit van 4 personen. Bij minder…
Lautof, 14-10-2008
Kinderen vinden kerst vaak geweldig. Het is gezellig, ze krijgen een cadeautje en mogen tot laat op blijven. Gewoon een paar lekkere verwendagen. Maar hetzelfde kerstdiner als de volwassenen eten, zie…
Lautof, 13-10-2008
Heerlijke recepten met appel, zowel zoete als hartige gerechten. Appel laat zich erg goed combineren met vlees, gevogelte, groenten, wild, kaas en natuurlijk in de appeltaart. Vele soorten appels van…
Jvd, 12-10-2008
Met kip kan je echt alle kanten uit. Gebakken, gegrild, gevuld, noem maar op. Je kunt het nog zo gek nog niet bedenken of je kan het bereiden met kip. Kip wordt door de meeste mensen ook wel gewaardee…
Lautof, 11-10-2008
Het eten dat er in China gegeten wordt, lijkt totaal niet op de gerechten die je bij de plaatselijke Chinees geserveerd krijgt. Chinees eten is snel, lekker en gezond, de moeite waard om eens te probe…
Princessfiona, 11-10-2008
Moet Sint jansolie met olijf-, zonnebloem- of amandelolie gemaakt worden? Kan het ook met gedroogd Sint janskruid? En moet het in of uit de zon trekken? Mogen wij jonge brandneteltoppen alleen in het…
Herborist, 08-10-2008
Er gaat niets boven eigen gebakken cake, hoe eenvoudig dan ook. De cake in de winkel plakt meestal aan de folie, heeft een dun nietszeggend nauwelijks te noemen korst en stelt al helemaal niets voor a…
Annastaal, 07-10-2008
Appeltaart is al sinds jaar en dag populair. De appeltaart ontbreekt zelden daar waar de taarten het feestje opvrolijken. Toch zijn we allemaal creatief met allerlei taarten en blijft de appeltaart va…
Annastaal, 06-10-2008
Balkenbrij is een typisch Nederlands gerecht. Het komt weg uit het oostelijk en zuidelijk deel van Nederland. Meestal wordt het in het najaar en de winter gegeten. Het bevat slachtafval van het varken…
Jidaja, 05-10-2008