Chinese wokrestaurants in regio Utrecht

Wokken is in Nederland behoorlijk populair. Vooral het all-you-can-eat concept is geliefd omdat er voor ieder wat wils is. U schept op uw bord wat u wilt van een lopend buffet en u laat het vers bereiden met een saus naar keuze bij de kok. Bij sommige restaurants bent u wel aan een bepaalde tijd gebonden. Kijk wat voor u de ideale optie is om een gezellig avondje uit eten te gaan.

Malle Jan

Wokrestaurant de Malle Jan is met 1600 zitplaatsen de grootste van heel Europa. Er zijn dan ook verschillende gedeeltes met zitplaatsen, waaronder ook een VIPruimte die u kunt afhuren vanaf 8 personen. Door het formaat van de Malle Jan kunt u hier erg goed terecht met grotere groepen.

U kunt zowel genieten van de wok als van de grill, maar ook Dim Sum hapjes uit stoommandjes en sushi zijn hier verkrijgbaar. Van maandag tot en met donderdag betaalt u 26,95 per persoon inclusief frisdrank, thee en koffie. In het weekend betaalt u 28,95. Voor kinderen tussen de 4 en 11 is het door de weeks 15,00 en in het weekend 16,00. Behalve voor kinderen onder de drie jaar, zij eten bij de Malle Jan gratis. Als u eens wat anders wilt proberen dan kunt u hier ook terecht om te fonduen. Dit gebeurt niet in kaas, maar in heldere bouillon. Het gebruik van fondue kost 2,- extra. U bent bij de Malle Jan niet aan een tijd gebonden. U mag voor de prijzen dus onbeperkt genieten.

Er worden voor andere prijzen soms avonden met live muziek georganiseerd. Van te voren bellen om te reserveren is altijd verstandig zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Mister Shi

Restaurant Mister Shi is al jaren een begrip in Utrecht Lunetten. Het restaurant is goed bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Er is ook voldoende gratis parkeergelegenheid.

De Mister Shi heeft buitenom een wokrestaurant ook een snackbar gedeelte. Hier merkt u echter niks van in het restaurantgedeelte. Het restaurant geeft van binnen een chique uitstraling met tafels die niet te dicht op elkaar staan waardoor u een beetje privacy heeft en elkaar niet in de weg zit.

U kunt bij dit wokrestaurant 2,5 uur eten inclusief drankjes, zelfs de wijn en bier zitten bij de prijs in. De 2,5 uur is ruim voldoende de tijd om te genieten van het wokbuffet. U betaalt van dinsdag tot en met donderdag 27,00 per persoon en in het weekend 29,50. Kinderen van 2 tot en met 10 jaar betalen door de weeks 1,75 per levensjaar en in het weekend 2,00 per levensjaar. U kunt na 2,5 uur nog langer doorgaan, maar dan word er 2,50 per persoon per half uur gerekend.

Yakimono

Yakimono is gevestigd in paviljoen de 'Toekomst' in Houten. In dit gebouw vindt u ook een bowlingbaan en glowgolf. Zo kunt u kiezen uw uitstapje te combineren en hoeft u niet ver te rijden om ergens te gaan eten. Dit restaurant is chique en strak ingericht en vanaf de meeste plaatsen heeft u een mooi uitzicht. Voor de kinderen is er een speciaal gedeelte met onder andere een ballenbak en televisie. Er zijn 200 zitplaatsen maar voor het weekend is het altijd verstandig om te reserveren. Op zaterdag heft u 2,5 uur de tijd en de overige dagen 3 uur.

Van maandag tot en met donderdag betaalt u 21,50 zonder drinken en 32,50 inclusief drinken. In het weekend betaalt u 23,50 exclusief drinken en 35,00 inclusief drinken. Voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar betaalt u 10,00 zonder drinken en 15,00 met.. Er zijn ook dinnerbonnen verkrijgbaar bij Yakimono.

In het pand waar Yakimono in zit kunt u ook verschillende activiteiten doen. Het is daarmee een goede locatie voor bijvoorbeeld een familiefeest. Er is een arrangement mogelijk met diner en glowgolf of diner en lasergamen.

Eastern Plaza

Dit wokrestaurant ligt wat verder van de plaats Utrecht, maar het is zeker de moeite waard. Het restaurant is in 2015 nog verkozen tot het leukste restaurant. Dit wokrestaurant ligt in de plaats Elst tussen Utrecht en Arnhem. Buitenom het wokken is er hier ook sushi op de traditionele lopende band, vlees en vis van de grillplaat en een chocoladefontein als toetje. In plaats van in ijzeren warmhoudbakken wordt het eten hier ook warm gehouden in mooie schalen op warmhoudplaten waardoor alles er wat aantrekkelijker uit ziet. Voor kinderen is er hier een speciaal buffet, een bioscoop en een omheind buitengedeelte. Zo zult u geen kind aan uw kinderen hebben als u gaat eten bij Eastern Plaza.

U kunt bij Eastern Plaza kiezen uit verschillende arrangementen. Zo is een een live&cooking arrangement waarbij u onbeperkte tijd mag eten. Vanaf 12 jaar en ouder betaalt u 24,95 maar het drinken zit hier niet bij in. Daarnaast kunt u kiezen voor 2, 2 en een half of 3 uur genieten van al het lekkers inclusief drinken. Voor 2 uur betaalt u 32,95, voor elk uur erbij betaalt u 3 euro extra.

Op de website staan soms leuke acties om er voordelig te kunnen dineren.
© 2012 - 2024 Bembi, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
'Avondje uit' tip: UitwokkenJe ziet het steeds meer, wokrestaurants of een chinees restaurant met een wokgedeelte. Wokken is Big Business geworden.…
De perfecte manier om goed te wokkenDe perfecte manier om goed te wokkenWokken gebeurt steeds meer en vaker. Iedereen kent het ook wel.... het is gemakkelijk en erg gezond. Daarnaast is het oo…
Wokken, lekker en gezondWokken is helemaal ingeburgerd, maar wordt vaak niet optimaal benut. Het is lekker en gezond en kent talloze mogelijkhed…
Biologische hotspots: UtrechtBiologische hotspots: UtrechtDe multiculturele stad Utrecht zorgt voor een kleurrijk pallet, wat je ook terug vindt in de ruime keuze aan biologische…

Perfect serveren van drankenPerfect serveren van drankenIn strenge, maar hoog gewaardeerde cafés gelden er vaak bepaalde regels voor het serveren van dranken. Hierbij kan worde…
Hoe krijg je meer fooi?Hoe krijg je meer fooi?Het is een al eeuwen oude gewoonte in de horeca, het geven van fooien. Het wordt gezien als een beloning voor de extra s…
Bronnen en referenties
  • www.yakimono.nl
  • www.mistershi.nl
  • www.mallejan.nl
  • www.easternplaza.nl
Bembi (500 artikelen)
Laatste update: 23-06-2016
Rubriek: Eten en Drinken
Subrubriek: Horeca
Bronnen en referenties: 4
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.