Jacquelien, 03-11-2013
Recept 1 uitgeprobeerd. Mijn god wat was die lekker. Vandaag recept 2. Nu in de oven ben benieuwd. (en ja weinig vrienden hihi… ik deel Herman met niemand ;) )
Reactie infoteur, 04-11-2013
Geweldig Jacquelien, geniet!
Rene, 06-05-2013
Een vraagje
ik heb er zelfreizendbakmeel in gedaan ipv bloem. Weet iemand of dat kwaad kan?
Graag hoor ik
Reactie infoteur, 07-05-2013
Geen ervaring mee, hopelijk smaakte die prima
groetjes
Storm
Saar, 31-05-2010
Herman is weer gevoed! Dat is dan al weer de 6e keer… elke keer probeer ik een ander recept te verzinnen Bv, met walnoot, rozijnen, chocolade, appel, tutti fruttie in kleine stukjes er door, de laatse heb ik blanco gebakken zonder toevoegingen in een tulband, heb daar een heerlijk sausje bij gemaakt, melk beetje suiker kaneel en met bloem binden de saus er warm overheen en smullen maar.
Reactie infoteur, 07-06-2010
Hartstikke goed Saar,
groetjes
Storm
Sandra, 06-04-2010
Dus welbeschouwd kan je gewoon, na het krijgen van het deeg (als je geen zin hebt om het te vermeederen en te roeren en weg te geven) gewoon beginnen bij dag 9 en dan geen ingredienten meer toevoegen, waarna je de volgende dag, dag 10 op het recept, je cake afbakt. (voor jou dus dag 2) Dan heb je je cake de andere dag al klaar.
Reactie infoteur, 07-04-2010
Bedankt Sandra,
met vriendelijke groet
Storm
Michèle En Karlijn, 14-09-2008
Herman vinden wij echt suuuuuper lekker! we gaan hem vandaag waarschijnlijk maken xx michèle en karlijn:-)
Reactie infoteur, 15-09-2008
Leuk en geniet ervan!
Kaatje, 14-05-2008
Ik heb ook een Herman in huis, gekregen van een collega. Een aantal vraagjes: dag 10 valt voor mij op vrijdag, maar ik wil eigenlijk zondag gaan bakken zodat ik Herman kan mee nemen naar het werk, kan dit? Ik ken Herman van ong 15 jaar geleden, volgens mij bakten mijn moeder Herman toen ik een cakevorm maar weet het niet zeker, mijn collega is er dus van overtuigd dat het in een taartvorm moet, maar ik heb sterk mijn twijfels. Volgens mij is het namelijk een soort van brood of niet? (oja mijn collega heeft haar deel niet gebakken ivm tijdgebrek, dus ze krijgt Herman van mij weer terug hihii)
Reactie infoteur, 14-05-2008
Hoi kaatje,
na dag tien moet herman gebakken worden, niet langer wachten, mag ook in cakevorm. succes
succes
Albert
Inger, 13-05-2008
Ik had ergens gelezen dat je hem met een houten of plastic lepel moet roeren, moet dat echt? Mag het ook met een ijzere? En kan een kerstboom vorm wel?
Reactie infoteur, 13-05-2008
Met een houten lepel schijnt echte vriendschap op te leveren en te behouden, maar ja of dat echt zo is weet ik ook niet. Dus het mag met elke willekeurige lepel. ja kerstboom kan ook. groet Storm
Alie Top, 13-03-2008
Ik vind het heel vreemd dat er in het ene recept staat 2 eetlepels kaneel en in het andere 1 theelepel, dit is wel een groot verschil. Is dit een tikfout?
Reactie infoteur, 14-03-2008
Hallo Alie,
Nee hoor geen typefout, het zijn gewoon twee verschillende recepten.
Succes
Storm