Gezonde en verse maaltijden met de HelloFresh Box

Gezonde en verse maaltijden met de HelloFresh Box Heb jij er moeite mee om gezond te eten of om telkens weer met nieuwe gerechten te komen die je kookt? Dan kun je overwegen de HelloFresh Box te gebruiken. Dit is een doos gevuld met ingrediënten en recepten en alles is vers! Wat is HelloFresh precies en wat kun je verwachten als je een box besteld bij dit bedrijf?

Gezond eten

We weten allemaal wel dat we gezond moeten eten, maar het is nog best lastig om dat voor elkaar te krijgen. In de winkel krijg je te maken met talloze verleidingen en hoe bedenk je voor elke dag een maaltijd, waarbij je de hele week alle voedingsstoffen binnen krijgt die je nodig hebt? Lang niet iedereen is een kookwonder en ook dat kan lastig zijn. Gelukkig zijn er nog andere alternatieven. Zo kun je bijvoorbeeld een abonnement nemen op de HelloFresh box.

HelloFresh Box

De HelloFresh Box is een doos die gevuld is met allerlei heerlijke, verse ingrediënten. Deze ingrediënten zijn vaak biologisch of gekweekt door lokale boeren. Met de inhoud van de doos kun je drie of vijf (afhankelijk van je abonnement) heerlijke gerechten maken. De recepten zijn ook bijgevoegd in de doos. De maaltijden voldoen aan wat je op een dag nodig hebt en zorgen voor voldoende afwisseling. Alles zit in de doos. Dus niet alleen de groentes, maar ook het vlees, de specerijen, pasta’s, rijst en aardappelen. Zelf hoef je doorgaans alleen olie en peper en zout toe te voegen.

Soorten dozen

HelloFresh heeft verschillende dozen die je kunt bestellen. Bij elke box kun je aangeven hoeveel personen er eten en voor hoeveel maaltijden je de box wil (dus drie of vijf per week).

Proefbox

Weet je niet zeker of HelloFresh iets voor jou is? Dan kun je eenmalig een proefbox bestellen. Je krijgt de box dan thuis en zit niet direct vast aan een abonnement. Zo kun je dus makkelijk testen of het bij jou past.

Originalbox

De orignalbox bevat gerechten met verse ingrediënten. Er zitten ook altijd recepten tussen waarbij gebruik wordt gemaakt van vlees of vis. Het vlees en de vis wordt ook meegeleverd bij je abonnement.

Veggiebox

Ben je een vegetariër? Dan kun je kiezen voor de veggiebox. Je ontvangt dan drie of vijf vegetarische recepten en de inhoud ervan. De box bevat dus geen vlees of vis.

Fruitbox

De Fruitbox kun je alleen bestellen als je de Originalbox of de Veggiebox krijgt. De box bevat vruchten van het seizoen en altijd tenminste één recept.

Flexibel abonnement bij HelloFresh

Bij HelloFresh kun je een flexibel abonnement nemen. Dit houdt in dat je het abonnement altijd kunt pauzeren, wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat of als het een week niet goed uitkomt.

Complete maaltijd

De recepten van HelloFresh zijn zo in elkaar gezet dat je alles binnenkrijgt dat je nodig hebt. Zo krijg je voldoende groentes, koolhydraten en vetten binnen. Ook het aantal calorieën voldoet aan de normen van een gezond eetpatroon.

Recepten

De recepten zijn zo gemaakt dat ook mensen die niet zo goed zijn in koken het makkelijk kunnen volgen. Daarnaast zijn alle maaltijden doorgaans te bereiden binnen ongeveer een halfuur.

Wat kost de HelloFresh Box?

De kosten van de box zijn afhankelijk van het type box, het aantal maaltijden per week en het aantal personen. Je kunt gemakkelijk berekenen hoe duur de box voor jou is op de website van HelloFresh.

Lees verder

© 2014 - 2024 Writingsuus, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Hellofresh voor gezonde en gevarieerde maaltijdenHellofresh voor gezonde en gevarieerde maaltijdenMet een box van Hellofresh zet je gezonde en gevarieerde maaltijden op tafel. Op basis van voedingsrijke recepten wordt…
Gezond en lekker eten met HelloFreshGezond en lekker eten met HelloFreshEten bereiden met HelloFresh, misschien heb je er weleens van gehoord. De HelloFresh box is namelijk niet meer weg te de…
Gezond, vers en lekker eten met een maaltijdbox!Gezond, vers en lekker eten met een maaltijdbox!Ook steeds minder tijd en zin om iets gezonds en lekkers op tafel te zetten? Om dit toch te kunnen doen met minimale ins…
Creatief en gevarieerd eten met de Marley Spoon-maaltijdboxCreatief en gevarieerd eten met de Marley Spoon-maaltijdboxOm gezond en divers te blijven eten kiezen steeds meer Nederlanders anno 2020 voor een maaltijdbox. Een van de grootste…

IJzertekort aanvullen, ijzer in voeding: tabel & hoeveelheidIJzertekort aanvullen, ijzer in voeding: tabel & hoeveelheidIJzer is een mineraal dat belangrijk is voor de vorming van hemoglobine, aangeduid met de afkorting Hb, een eiwit dat de…
Voedselvergiftiging: oorzaken, symptomen & behandelingVoedselvergiftiging: oorzaken, symptomen & behandelingEen heerlijk zomerzonnetje, warme temperaturen en een relaxte atmosfeer: het is de perfecte achtergrond voor een barbecu…
Bronnen en referenties
  • http://www.hellofresh.nl/
Writingsuus (705 artikelen)
Laatste update: 11-06-2015
Rubriek: Eten en Drinken
Subrubriek: Diversen
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.