De lekkerste roomcocktails

Kick in the Balls
Ingrediënten- 30 ml rum
- 30 ml meloenlikeur
- 30 ml sinaasappelsap
- 30 ml room
- 15 ml kokosroom
Bereiding
[OLIST]Schud de ingrediënten met ijs en zeef daarna de cocktail
Schenk deze daarna in een 140 ml champagnecoupe
Garneer met twee balletjes meloen gemarineerd in Coruba-rum en laat deze balletjes drijven op de cocktail[/OLIST]
Grasshopper
Ingrediënten- 30 ml crème de menthe
- 30 ml witte crème de cacao
- 30 ml room
Bereiding
[OLIST]Schud de ingrediënten met ijs en zeef daarna de cocktail
Schenk deze daarna in een 140 ml champagnecoupe
Garneer de rand van het glas met twee rode, ingesneden kersen[/OLIST]
God Daughter
Ingrediënten- 30 ml Amaretto die Saronno
- 30 ml room
- 5 ml grenadinesiroop
Bereiding
[OLIST]Schud de cocktail met ijs en zeef deze
Schenk deze daarna in een 140 ml champagnecoupe
Garneer de rand met een aardbei en munt en besprenkel de cocktail met chocoladevlokken[/OLIST]
Fluffy Duck
Ingrediënten- 30 ml advocaat
- aanvullen met mineraalwater
- room
Bereiding
[OLIST]Meng de cocktail op ijs
Schenk deze daarna in een 285 ml highball-glas
Garneer de rand met een schijfje sinaasappel en een rode kers
Eventueel met rietje(s) serveren[/OLIST]
Cherries Jubilee
Ingrediënten- 30 ml kersenadvocaat
- 15 ml Malibu
- 30 ml witte crème de cacao
- 15 ml melk
- 40 ml room
Bereiding
[OLIST]Schud de cocktail met ijs en zeef dezeSchenk deze daarna in een 140 ml cocktailglas
Garneer de cocktail met geraspte chocolade en de rand met een rode, ingesneden kers en wat gemalen kokos[/OLIST]
Proost!