5 heerlijke cocktails met meloenlikeur

Spuit waterval
Glas: longdrink glasIngrediënten:
- 30 ml meloenlikeur
- 10 ml bananenlikeur
- 10 ml Blue Curaçao
- 10 ml citroensap
- Spa rood
Bereidingswijze:
Doe eerst was ijs in een longdrink glas. Vul het glas daarna op met de ingrediënten. Eerst de blauwe Curaçao, dan de bananen likeur, dan de meloenlikeur, vervolgens het citroensap en als laatste de rest van het glas opvullen met de spa rood. Maak het glas mooi af met een schijfje citroen en eventueel een roerstaafje.
White lady
Glas: tulpglasIngrediënten:
- 45 ml meloenlikeur
- 45 ml Frangelico
- Twee scheppen vanille ijs
Bereidingswijze:
Doe alles samen in een blender. Mix het geheel goed totdat alle ingrediënten vermengd zijn en het een glad mengsel is. Schenk het geheel nu in het glas. Maak het af door een aardbei op de rand te doen en er eventueel wat cacao poeder over te strooien.
Tijdmachine
Glas: cocktail glasIngrediënten:
- 20 ml meloenlikeur
- 5 ml Blue Curaçao
- 15 ml Malibu
- 15 ml ananassap
- 5 ml frambozensiroop
Bereidingswijze:
Shake meloenlikeur, Malibu en ananassap met wat ijs. Giet het mengsel door een zeefje in het cocktail glas als de shaker koud aanvoelt. Giet eerst de frambozensiroop en daarna de Blue Curaçao in het cocktail glas.
Melon slice
Glas: tulpglasIngrediënten:
- 30 ml meloenlikeur
- 15 ml Galliano
- 15 ml kokoslikeur
- 30 ml ananassap
- 30 ml room
Bereidingswijze:
Doe alles samen met wat ijs in een blender. Schenk het mengsel in het glas. Garneer met wat fruit en een blaadje munt.
Pure melon
Glas: tulp glasIngrediënten:
- 60 ml meloenlikeur
- 60 gram meloen
- 30 ml citroensap
- 10 ml suikersiroop
Bereidingswijze:
Alles samen blenden en in het glas schenken. Garneren met een schijfje meloen en rietjes.