5 heerlijke cocktails met Kahlua

Bananarama
Glas: cocktail glasIngrediënten:
- 30 ml Kahlua
- 30 ml wodka
- 15 ml Bailey's Irish cream
- 1 banaan
- 60 ml slagroom (ongeklopt)
Bereidingswijze:
Alles samen met wat ijs goed mixen in de blender. Daarna uitgieten in het cocktail glas. Garneer het mooi met wat banaan aan de rand van het glas.
Blow job
Glas: pousse-café glasIngrediënten:
- 30 ml Kahlua
- 15 ml Bailey's Irish cream
Bereidingswijze:
Schenk eerst de Kahlua in het glas en schenk de Baileys er boven op via de achterkant van een theelepeltje. Dit zorgt ervoor dat de lagen niet in elkaar door lopen, maar mooi op elkaar blijven liggen.
Braziliaanse aap
Glas: groot tulpvormig wijn glasIngrediënten:
- 30 ml Kahlua
- 15 ml Frangelico
- 15 ml donkere Creme de cacao
- Twee scheppen vanille ijs
Bereidingswijze:
Doe alles samen in een blender en mix het geheel mooi glad. Schenk het uit in het glas. Maak af met bloemblaadjes of een bloem. Het liefst geel.
Tropic
Glas: luxe cocktail glasIngrediënten:
- 15 ml Kahlua
- 15 ml rum
- 30 ml kokosnootcreme
- 30 ml slagroom (ongeklopt)
- 1/2 banaan
Bereidingswijze:
Doe alles in de blender. Voeg wat ijs toe aan de blender. Mix nu alles tot een glad geheel. Giet het mengsel door een zeefje in het glas. Maak het mooi af door wat blaadjes munt met wat banaan aan de rand te doen.
Mud
Glas: cocktail glasIngrediënten:
- 30 ml Kahlua
- 30 ml Malibu
- 15 ml Vandermint
- room
Bereidingswijze:
Doe alles behalve de room samen in een shaker. Voeg er wat ijs aan toe. Alles goed shaken tot dat alles goed gemengd is en de shaker koud aanvoelt. Schenk het geheel nu in het glas en maak het af door er wat room op te schenken via de achterkant van een theelepeltje. Zo blijft de room er mooi op drijven.