Strandpaviljoen Paal 10 in Ouddorp

In Ouddorp, op het eiland Goeree-Overflakkee is één van de meest moderne en populairste strandpaviljoens van Nederland gevestigd. Onderstaand lees je alle informatie over Strandpaviljoen Paal 10. Lees wanneer Paal 10 geopend is, welke faciliteiten er worden geboden, waar het beste geparkeerd kan worden en welke activiteiten er te doen zijn.

Paal 10

Wanneer u opzoek bent naar 1 van Nederlands mooiste strandpaviljoen moet u zeker eens naar Paal 10 gaan. Paal 10 heeft een sfeervol karakter, waar je volop rust en ruimte vindt. Gelegen aan één van de breedste stranden van Nederland, namelijk strand Westerduinpad in Ouddorp. De bouwstijl van Paal 10 is verrassend, maar past perfect tussen de duinen, strand en de zee. Paal 10 beschikt over zeer nette en schone terrassen met een mooi uitzicht op het strand en de zee.

Restaurant

‘Genieten van het heerlijke eten, de zee op de achtergrond. Een wijntje en een ondergaande zon’. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Bij strandpaviljoen Paal 10 kunt u genieten van een uitgebreide menukaart met heerlijke broodjes, pannenkoeken, frietgerechten en een zeer gevarieerde avondkaart. Uiteraard kunt u hier ook genieten van een heerlijke borrel met borrelgarnituren.

Trouwen, Feesten en Partijen

Een ontspannen sfeer, lekker eten, zorgeloos genieten, zijn de sleutelwoorden voor een trouwdag aan zee bij Strandpaviljoen Paal 10. Trouwen met een prachtig decor als uitzicht, om van te dromen. Bij Paal 10 is het mogelijk doordat zij een officiële trouwlocatie van de Gemeente Goedereede is. Samen met het bruidspaar wordt een voorstel op maat gemaakt! Ook voor feesten of partijen kunt u terecht bij Strandpaviljoen Paal 10. Omdat geen enkel feest hetzelfde is, wordt in een persoonlijk gesprek alles besproken en vervolgens tijdens het feest tot in de puntjes naar uw wensen uitgewerkt

Adres

In Ouddorp kunt u het Strandpaviljoen Paal 10 vinden op strand Westerduinpad. Het vestigingsadres is dan ook Westerduinpad 1, Ouddorp. Wanneer u post wenst te versturen kunt u het beste gebruik maken van het postadres: Postbus 57, 3253 ZH in Ouddorp.


Routebeschrijving

Omdat Paal 10 op het strand gelegen is, is deze niet met de auto bereikbaar. Echter, onderaan de duinpan biedt Strandpaviljoen Paal 10 u gratis parkeergelegenheid aan. U volgt de N57 richting Goedereede, maar rijdt door tot Ouddorp. Daar houdt u de borden aan met de tekst ‘stranden’. Bij de rotonde met een grote strandstoel gaat u richting afslag Strand ’t Flauwe Werk. Aan het eind van deze weg vindt u het parkeerterrein.

Vervolgens gaat u te voet verder. Van de parkeerplaats naar Paal 10 is het ongeveer 10 minuten lopen door de prachtige duinen. U gaat rechtsaf de duinen in, met de weg mee naar links. Bij de eerste afslag gaat u links af waarna u aan uw linkerhand Paal 10 vindt.

Voor minder validen is Paal 10 ook uitstekend te bereiken doordat er een brede loopbrug is van het strand naar het paviljoen. Tevens is er een strandrolstoel gratis beschikbaar.

Openingstijden

Strandpaviljoen is in de zomermaanden dagelijks geopend. Vanaf 1 april tot en met 1 november kunt u vanaf 12.00uur tot 23.00uur genieten binnen of op het terras van Strandpaviljoen Paal 10. Houdt u er rekening mee dat de keuken geopend is tot 21.00uur.

Ook in de wintermaanden kunt u bij Strandpaviljoen Paal 10 terecht. Vanaf 1 april is Paal 10 elk weekend en de Nederlandse en Duitse schoolvakanties geopend van 12.00 tot 22.00. Weekend = vrijdag, zaterdag en zondag.

Buiten de standaard openingstijden kunt u voor groepsreserveringen, partijen, feesten of uw trouwdag informeren naar de mogelijkheden.
© 2014 - 2024 Mnvd, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Naakt recreëren op AmelandNaakt recreëren op AmelandZwemmen en op het strand liggen is een heerlijke bezigheid. Er zijn maar een paar dingen die nog lekkerder zijn en een e…
Zomervakantie in Ouddorp aan ZeeIn de zomervakantie trekken veel mensen naar het buitenland vanwege het mooie weer, de bezienswaardigheden en de cultuur…
Pole Fitness, sportief paaldansenPole Fitness, sportief paaldansenPole Fitness is een sportieve vorm van paaldansen. Het heeft niets met het paaldansen in clubs te maken. Je leert wel de…
Beleefstrand Ballum - badstrand bij de zandhaakBeleefstrand Ballum - badstrand bij de zandhaakTussen 1991 en 1996 vormde zich aan de noordkant van Ameland, ter hoogte van Ballum een zandhaak. Grote zandplaten landd…

Horecava 2019: kaartverkoop en openingstijdenHorecava 2019: kaartverkoop en openingstijdenVoor de horeca is de vakbeurs Horecava al vele decennia een begrip. Op de Horecava vind je alles op het gebied van onder…
Ierland – Royal Marine Hotel in Dun Laoghaire DublinrecensieIerland – Royal Marine Hotel in Dun Laoghaire DublinHet Royal Marine Hotel in Dun Laoghaire, in zuid Dublin, is een viersterrenhotel. Het is een historisch pand dat een ken…
Mnvd (16 artikelen)
Gepubliceerd: 19-07-2014
Rubriek: Eten en Drinken
Subrubriek: Horeca
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.