Artikelen 991 - 1.000 in de rubriek ReceptenRecepten (Eten en Drinken)
Thaise inktvis en Thaise Krob Mee zijn delicatessen in de Thaise keuken. De Thaise inktvis Kad Ki Mao bevat vooral heel veel knoflook en veel pepers. Daarmee is Thaise inktvis Kad Ki Mao niet voor men…
Singalees, 14-07-2009
Thailand kent een zeer uitgebreide keuken waar vis en zeevruchten een prominente plaats innemen. Wat uit zee komt, wordt heerlijk bereid en vooral vers bereid. Een bijzondere Thaise zeevruchten salade…
Singalees, 14-07-2009
De Marokkaanse keuken heeft naast heerlijke tajines nog veel meer te bieden. Zo zijn de Marokkaanse salades bijvoorbeeld overheerlijk en worden ze vers bereid. De dressing die Marokkanen gebruiken bij…
Singalees, 12-07-2009
Met de komst van andere keuken, zijn soms ook andere ingrediënten nodig voor die gerechten. Natuurlijk kunnen die bij de oosterse winkel gekocht worden, maar leuk is het ook om zelf eens te kijken wat…
Singalees, 12-07-2009
Heb je wat te vieren? Dan kook je natuurlijk extra lekker. Een heerlijk stuk vlees ofzo! Een tijd geleden ben ik begonnen met het extra mals maken van mijn biefstukken alvorens ze te eten. Dit werkt h…
Niamh, 12-07-2009
Kindercocktails zonder alcohol verhogen de sfeer tijdens feestjes voor kinderen. Hoe maak je een kindercocktail die feestelijk en toch lekker is? En in welke glazen schenk je een kindercocktail zonder…
Singalees, 10-07-2009
We zien steeds meer gerechten met pasta in de wok. De pasta, welke gewenst is, altijd eerst goed koken (moet beetgaar zijn) en daarna heerlijk verwerken in wokgerechten met groenten, vis of vlees. All…
Annastaal, 09-07-2009
We willen s avonds bij de borrel niet alleen meer de bekende chips of noten en laten we wel zijn, alleen maar komkommerschijven eten of sherrytomaatjes gaat ook vervelen. Maar er zijn ook genoeg voorb…
Annastaal, 04-07-2009
Een wereldberoemd recept uit de Nederlandse keuken: koolsla of coleslaw. De coleslaw lijkt zo’n echt Amerikaanse uitvinding. Niets is minder waar. De Amerikanen hebben hun slaw te danken aan de Nederl…
Caro-lina, 03-07-2009
Wanneer het zonnetje schijnt is er niks lekkerder dan een heerlijke bol sorbetijs, lekker verfrissend en zoet. Zelf gemaakt sorbetijs smaakt nog lekker dan een ijsje van de ijscokar. Altijd al willen…
Preitaart, 28-06-2009