InfoNu.nl > Eten en Drinken > Recepten > Recept: Koken met Boursin Cuisine

Recept: Koken met Boursin Cuisine

Recept: Koken met Boursin Cuisine Sinds Boursin Cuisine op de markt kwam, kan je de verse roomkaas gemakkelijk in een recept verwerken. Boursin Cuisine bestaat in vijf variëteiten, hier vind je mijn vier favoriete recepten.

Kalkoen en witloof met Boursin Cuise Knoflook & Fijne Kruiden (Light)

Ingrediënten voor vier personen

  • 600 gr kalkoenfilet
  • 4 à 5 witloofstronken
  • 1 potje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden (Light)
  • olijfolie

Bereiding

  • Verwarm de olijfolie in een grote pan.
  • Snij de kalkoenfilet in blokjes en bak ze in de pan.
  • Was de witloofstronken en snij ze in reepjes.
  • Voeg het witloof toe aan de kalkoenblokjes. Laat enkele minuten meebakken.
  • Voeg de Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden (Light) toe, roer het geheel goed door elkaar en laat goed warm worden.
  • Serveer met gekookte aardappelen.

Tagliatelle met zalm en Boursin Cuisine Tomaat & Mediterrane Kruiden

Ingrediënten voor vier personen

  • 500 gr tagliatelle
  • 400 gr zalmfilet
  • 1 potje Boursin Cuisine Tomaat & Mediterrane Kruiden
  • enkele gedroogde tomaten
  • olijfolie

Bereiding

  • Kook de tagliatelle al dente.
  • Verwarm de olijfolie in een grote pan.
  • Snij de zalmfilet in blokjes en bak ze in de pan.
  • Voeg de Boursin Cuisine Tomaat & Mediterrane Kruiden toe, roer het geheel goed door elkaar en laat goed warm worden.
  • Voeg net voor het serveren de gedroogde tomaten toe.

Wokschotel met kip en Boursin Cuisine Sjalot & Bieslook

Ingrediënten voor vier personen

  • 400 gr kipfilet
  • 600 gr wokgroenten
  • 1 potje Boursin Cuisine Sjalot & Bieslook
  • olijfolie

Bereiding

  • Verwarm de olijfolie in een wok, laat de wok goed opwarmen.
  • Snij de kipfilet in blokjes en bak ze in de wok.
  • Voeg de wokgroenten toe en laat ongeveer vier minuten bakken, terwijl je het geheel geregeld omroert.
  • Voeg de Boursin Cuisine Sjalot & Bieslook toe en laat goed warm worden terwijl je het geheel blijft omroeren.
  • Serveer met rijst.

Kipfilet met porto en Boursin Cuisine Drie Pepers

Ingrediënten voor vier personen

  • 4 kipfilets van elk ongeveer 150 gr
  • 5 cl porto
  • 1 potje Boursin Cuisine Drie Pepers
  • olijfolie

Bereiding

  • Meng de porto onder de Boursin Cuisine Drie Pepers.
  • Klop de kipfilets lichtjes plat met een deegroller.
  • Snij de kipfilets in enveloppe en beleg ze met het mengsel.
  • Rol de kipfilets op en bind ze vast met een touwtje.
  • Laat deze rollades 30 minuten stomen in de stoomkoker.
  • Serveer met gekookte of gebakken aardappels.

Smakelijk!
© 2007 - 2019 Lilkim, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Lekkere recepten voor PasenLekkere recepten voor PasenTijdens Pasen zet iedereen graag wat feestelijks op tafel. Traditionele ingrediënten voor Pasen zijn zalm en lamsvlees.…
Gezonde recepten bereiden met broccolliGezonde recepten bereiden met broccolliBroccoli is een zeer gezonde en populaire groente en behoort tot de gezondste groenten. Van broccoli worden de nog geslo…
Gebraden kalkoenEen gebraden kalkoek op tafel met de feestdagen is natuurlijk enorm lekker, maar hoelang ben je er nu mee bezig? Wat heb…
Recepten geschikt voor Methode MontignacRecepten geschikt voor Methode MontignacSinds 2003 'Montignaccen' wij. En met succes. Allereerst voelen we ons veel beter maar ook niet geheel onbelangrijk; mij…
Feesten: Ragout van Hinde, gevulde appel en witloofOf het nu rond de feestdagen, vlak na de zomer of voorbij het nieuwe jaar is, het wildseizoen loopt eigenlijk over deze…

Reageer op het artikel "Recept: Koken met Boursin Cuisine"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Lilkim
Laatste update: 12-02-2008
Rubriek: Eten en Drinken
Subrubriek: Recepten
Schrijf mee!