InfoNu.nl > Eten en Drinken > Horeca > Horeca: Pagina 11
Artikelen 101 - 107 in de rubriek Horeca

Horeca (Eten en Drinken)

Vers is ook echt vers bij La Place!

Spontane honger! Aangename etensluchten sleuren je naar binnen. Versgeurend fruit, appetijtelijke soepluchten en het smakelijke aroma van vlees. Op de achtergrond draait een muziekje en diverse mensen… Berdien, 17-10-2008
Geschiedenis van McDonald's

Geschiedenis van McDonald's

De bekendste fastfood keten is ongetwijfeld McDonald's. De restaurants zitten in 120 landen met ruim 30.000 restaurants. Juul, 29-07-2008
Uit eten? Schots!

Uit eten? Schots!

In hartje Alkmaar bevindt zich het enige Schotse restaurant in Nederland. Dit is een restaurant waar je beslist een keer moet eten. Judithm, 25-01-2008

Burger King, de Whopper

Jaren na de oprichting van McDonald´s komt de eerste vestiging van Burger King. Het grappig echter is wel dat vanaf het moment van oprichting, in 1957, Burger King al de Whopper op zijn menukaart had… Storm, 16-09-2007
Sociaal Hygiëne Beleid

Sociaal Hygiëne Beleid

Sociaal Hygiëne is een wettelijke eis als je een horecabedrijf wilt starten. Logisch, als beheerder, bedrijfsleider en/of ondernemer in een horecabedrijf, draag je grote verantwoordelijkheden. Ten opz… Jootje, 09-05-2007

Hygiëne en de betekenis ervan

Hygiëne betekent gezondheidsleer. Hygiëne heeft tot doel de gezondheid van mensen te bevorderen of te continueren. Iedereen die direct of indirect betrokken is bij de bereiding en de distributie (tran… Summy, 08-02-2007
Een professionele menukaart

Een professionele menukaart

Er zijn vele redenen waarom een bedrijf gebruik maakt van een menukaart. Er bestaan dan ook talloze uitvoeringen van zo'n menukaart. We kunnen hierbij denken aan menukaarten, maar ook aan tafelridders… Summy, 08-02-2007