recensie

Kerstviering bij restaurant Jan Steen

Kerstviering bij restaurant Jan Steen Restaurant Jan Steen is een bourgondisch grill restaurant waar u een hele avond onbeperkt kunt eten en drinken voor een vast bedrag. Vooral de kerstviering bij restaurant Jan Steen is een bijzondere belevenis voor jong en oud.

Aankomst

Bij aankomst wordt u verwelkomd in een grote tent. Deze tent is verwarmd met terrasverwarmers. In de tent wordt u een hapje en een drankje aangeboden. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt u verteld wanneer de deuren van het restaurant opengaan en alles gereed is.

Inrichting

Speciaal voor kerst is de rustiek ingerichte eetzaal versierd met diverse kerstdecoratie's. Denk hierbij aan kerstbomen, guirlandes met lampjes en mooie kerstslingers. Het restaurant beschikt over een mooie grote openhaard die zorgt voor een gezellige en warme sfeer in het restaurant.

Entertainment

Speciaal voor de kerstviering is er entertainment beschikbaar. Een groepje van entertainers verzorgt leuke kerstmuziek onder begeleiding van instrumenten. De entertainers zingen en bespelen instrumenten gedurende de middag/avond op verschillende plekken in het restaurant.

Kinderen

Ook aan de kinderen in gedacht. Speciaal voor de kinderen zijn er entertainers die de kinderen in een speciale kinderhoek de hele middag/avond vermaken. De kinderen kunnen geschminkt worden en er worden diverse spelletjes gespeeld. Zo kunt u rustig van uw eten en drinken genieten.

Eten en drinken

Restaurant Jan Steen beschikt over een grote diversiteit aan eten en drinken.

Grill

In een aparte ruimte staan twee grote grills waarop uw uw eigen eten kunt bereiden. Speciaal voor de kerstviering is het vleesassortiment uitgebreid met verschillende soorten wild. Denk hierbij o.a. aan zwijn, kangoeroe, hert enz...

Lopend buffet

Ook is er een lopend buffet, waarbij u uw eigen gerechten kunt samenstellen. Denk hierbij o.a. aan:
 • Salades.
 • Pasta's.
 • Tapas.
 • Vis.
 • Buffet met ijs.
 • Fruit.
 • Groenten.
 • Complete warme gerechten.
 • Sausen.
 • Soepen.

Life Cooking

Buiten dit alles om kunt u ook gebruik maken van Life Cooking. Bij Life Cooking kunt u kiezen uit een aantal gerechten die ter plekke door koks worden bereidt.

Bar

Wanneer u zin heeft in wat te drinken kunt u dit zelf pakken de bar. U kunt u eigen bier tappen en frisdrank, koffie en thee pakken. Voor buitenlands gedestilleerde dranken betaald uw extra.

Kinderen

Ook hierbij is aan de kinderen gedacht. Er is speciaal voor de kinderen een speciaal buffet met o.a. mini hamburgers, friet, mini frikandellen enz... Natuurlijk kunnen de kinderen ook gewoon eten pakken van het lopend buffet en vlees grillen.

Kerstman

In de loop van de avond wacht er een grote verrassing. Er wordt vrolijke kerstmuziek afgespeeld door de boxen. Dan komt al dansend de kerstman binnen. De kerstman danst het hele restaurant door. Nadat de kerstman is uitgedanst krijgen de kinderen een cadeautje en mogen ze met de kerstman op de foto.

Kinderijs

Aan het eind van de middag/avond worden de lichten gedimd. Dan wordt er een groot blad met ijs in kommen in de vorm van dieren binnengebracht. Dit ijs is versierd met sterretjes en gekleurd vuur, wat in combinatie met het gedimde licht voor een mooi effect zorgt. De kinderen mogen allemaal een kom ijs pakken en de kom houden.

Wanneer

U kunt deelnemen aan de kerstviering op eerste en tweede kerstdag. U kunt op twee tijden reserveren, in de middag of in de avond.

Eigen mening

Na nu al zeven achtereenvolgende jaren kerst bij Jan Steen te hebben gevierd kan ik u vertellen dat dit een echte aanrader is. De sfeer is ongedwongen en gezellig. Vooral voor gezinnen met kinderen is dit ideaal. De kinderen worden uitstekend vermaakt door het animatieteam, waardoor de volwassen rustig van hun middag of avond kunnen genieten.

Contactgegevens

Restaurant Jan Steen heeft twee vestigingen in Heino en Tubbergen. Geïnteresseerd om uw kerst bij restaurant Jan Steen te vieren? Neem dan contact op via de volgende gegevens:

Heino: Raalterstraat 66 | 0572 395 884 | heino@restaurantjansteen.nl.
Tubbergen: Uelserweg 85 | 0546 622 442 | tubbergen@restaurantjansteen.nl.

Kijk voor meer informatie op restaurant Jan Steen

Lees verder

© 2014 - 2020 Lisa1987, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Restaurants in New YorkRestaurants in New YorkNew York City is de plaats waar je moet zijn als je van gastronomische genoegens houdt. New York betekend heel veel voor…
De acht meest bizarre restaurants ter wereldDe acht meest bizarre restaurants ter wereldUitgekeken op die eeuwige pizzatent? Deze extreme restaurants bezorgen je gegarandeerd een bijzondere ervaring. De acht…
Uit eten? Schots!Uit eten? Schots!In hartje Alkmaar bevindt zich het enige Schotse restaurant in Nederland. Dit is een restaurant waar je beslist een keer…
Gezond uit etenJe bent lekker aan het afvallen. Je bent al behoorlijk wat kilo’s kwijt. Nu wordt je gezellig mee uit eten gevraagd. Dat…
La Place: restaurants, geschiedenis en La Place Extra'sLa Place: restaurants, geschiedenis en La Place Extra'sLa Place is een restaurantketen van supermarktketen Jumbo met locaties in heel Nederland. Kenmerkend is dat je zelf met…
Bronnen en referenties
 • www.restaurantjansteen.nl

Reageer op het artikel "Kerstviering bij restaurant Jan Steen"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Lisa1987
Laatste update: 26-10-2016
Rubriek: Eten en Drinken
Subrubriek: Horeca
Bronnen en referenties: 1
Artikelen met het label 'Recensies' bevatten naast objectieve informatie ook subjectieve informatie in de vorm van een beoordeling.
Schrijf mee!