InfoNu.nl > Eten en Drinken > Recepten > Gezellige verjaardagshapjes

Gezellige verjaardagshapjes

Gezellige verjaardagshapjes Soms wil je wel eens iets anders op een verjaardag dan de standaard hapjes. Iets wat makkelijk klaar te maken is en wat er toch erg chique uitziet. Daarom heb ik hier enkele hapjes die het bij ons op de verjaardagen altijd erg goed doen.

Zalmwrap met tonijnsalade

Ingrediënten
  • Tortillawraps
  • Gerookte Zalm
  • Tonijnsalade

Bereiding
Smeer de wrap in met de tonijnsalade, en leg de de zalm hierop.
Rol de Wrap op en snij deze in plakjes.

Zalmwrap met Monchou

Ingrediënten
  • Tortillawraps
  • Gerookte zalm
  • Monchou
  • Klein uitje

Bereiding
Snijd een uitje fijn en meng deze met de monchou.
Smeer dit uit over de wrap, en leg dan de zalm hierop.
Rol de wrap op en snij deze in plakjes.

Ham met Monchou wrap

Ingrediënten
  • Tortillawraps
  • Ham
  • Moncou
  • Klein uitje

Bereiding
Snijd een uitje fijn en meng deze met de monchou.
Smeer dit uit over de wrap, en leg dan de ham hierop.
Rol de wrap op en snij deze in plakjes.

Luxe gevulde eieren

Ingrediënten
  • Eieren
  • Klein uitje
  • Gedroogde bieslook
  • Peper
  • Zeezout
  • Knorr aromat
  • Paprikapoeder
  • Mayonaise
  • Maggi
  • Een bakkers spuitzak

Bereiding
Kook de eieren, en laat deze daarna eerst afkoelen.
Snijd nadat je de eieren gepeld hebt alle eieren doormidden, en snijd de bodempjes eraf.
Doe de bodempjes van de eieren en het eigeel in een schaal.
Meng dit met alle kruiden en een gesnipperd uitje en de mayonaise.
Doe dit in een spuitzak , en verdeel dit over de eitjes.
Voor de sier kan je nog een paar stukjes bieslook erop strooien.

kipsate

Ingrediënten
  • Kipfilet
  • Cocktailprikkers
  • Marinade kruidenzakje
  • Ketjap

Bereiding
Snijd de kip in kleine stukjes en meng dit met de marinade kruiden en de ketjap, laat dit een uur staan.
Bak nu de kip, en laat het afkoelen.
Doe als de kip afgekoeld is 2 á 3 stukjes op één cocktailprikker.

Haring met roggebrood

Ingrediënten
  • Haring
  • Klein uitje
  • Roggebrood

Bereiding
Snijd de haring in stukjes en verdeel dit over het roggebrood.
Serveer de uitjes apart.

Kaas met een toevoeging

Ingrediënten
  • Kaasblokjes
  • Stukjes ananas
  • Gele uitjes

Bereiding
Doe op een prikker een stukje kaas met een stukje ananas.
Doe op de volgende prikker een stukje kaas met een geel uitje.
Serveer deze om en om voor een leuk effect.

Salami met moncou rolletje]

Ingrediënten
  • Plakjes salami
  • Monchou
  • Klein uitje

Bereiding
Snipper het uitje en meng dit met de monchou.
Smeer de plakjes salami hier mee in en rol deze op.

Veel succes!
© 2010 - 2014 Chrissie90, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Pittige borrelhapjes met rundergehaktPittige borrelhapjes met rundergehaktHet voordeel van rundergehakt is dat je het zo pittig kan maken met verschillende ingrediënten als je maar wilt. Het geh…
Hartige broccolitaart en hartige hapjesHartige broccolitaart en hartige hapjesHartige broccolitaart is lekker en makkelijk te maken. U kunt deze taart bijvoorbeeld maken voor een verjaardag waarbij…
Lekkere en eenvoudige hapjes voor de verjaardagLekkere en eenvoudige hapjes voor de verjaardagBlokjes kaas en borrelnootjes doen het op een verjaardag altijd erg goed. Toch kan het heel leuk zijn om eens iets ander…
Bladerdeeg maken en lekkere bladerdeeg borrelhapjesBladerdeeg maken en lekkere bladerdeeg borrelhapjesBladerdeeg is populair en kant-en-klaar te koop in de supermarkt, maar toch willen we ook nog wel eens zelf bladerdeeg m…
Borrelhapjes van bladerdeegBorrelhapjes van bladerdeegBorrelhapjes doen het altijd goed en bladerdeeg borrelhapjes ook, maar we weten allemaal dat we voorzichtig met de blade…

Reageer op het artikel "Gezellige verjaardagshapjes"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Infoteur: Chrissie90
Rubriek: Eten en Drinken
Subrubriek: Recepten
Schrijf mee!